"Dzīve drīzumā nekļūs mazāk riskanta." Pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis atklāj, ka ir sasaldējis savu sēklu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kārlis Bardelis
Kārlis Bardelis Foto: facebook.com/Bored-of-Borders

"Ja Jums šķita, ka esmu "psihopāts" bez kādiem nākotnes plāniem, jāatklāj, ka esat kļūdījušies. Drošības pēc esmu "iesaldējis" savas iespējas reiz kļūt par tēvu," savā "Facebook" profilā ir paziņojis pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis, daloties ar fotoattēliem no klīnikas, kur veikta šī procedūra.

"35 gadu vecumā joprojām esmu vecpuisis, tādēļ par šo soli domāju pat tad, kad kuģoju. Es ļoti gribētu kādudien kļūt par tēvu, taču pieļauju, ka mana dzīve drīzumā nekļūs mazāk riskanta," raksta Bardelis, minot, ka "-195 grādi pēc Celsija ir apstādinājuši laiku maniem nākotnes bērniem".

"Lai arī pat man šķiet savādi būt atklātam par šādu soli, saprotu, ka daudzi vīrieši, kuri dzīvo piedzīvojumiem pilnu ikdienu, nemaz nav domājuši par šādu "ieguldījumu nākotnē". Tas jo īpaši attiecas uz maniem "brāļiem", kas nodarbojas ar velosportu un daudzas stundas pavada apspīlētās biksēs," savus apsvērumus skaidro pasaules apceļotājs.

Vīrietis tāpat atklājis, ka šo soli atzinīgi novērtējušas viņa draudzenes, slavējot viņa tālredzīgumu.

A week ago I revealed a big statement - that I've become a father! Well, of course it was exaggerated! I'm single and I'...

Posted by Bored of Borders on Tuesday, 27 October 2020

Kārlis Bardelis ir pasaulē pirmais cilvēks, kurš airu laivā šķērsojis Kluso okeānu no Dienvidamerikas līdz Āzijai.

Savā divus gadus ilgajā piedzīvojumā latvietis guvis daudzas spilgtas dzīves pieredzes, kuras Bardelis atklājis arī sarunā ar portālu "Apollo".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu