Influencere Didrihsone satricina sociālos tīklus ar trakulīgām izdarībām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone sociālajos tīklos pārsteidza savus sekotājus ar dažādiem jestriem izgājieniem.

Influencere otrdienas rītā paziņoja, ka ar savu vīru Nauri visas dienas garumā viens otram metīs dažādus izaicinājumus. Tā, piemēram, Elīna lika vīram sagatavot brokastis aizsietām acīm, līdz vakaram staigāt ar pieliekamajiem matiem, savukārt Nauris sievu izaicināja aplīmēt augumu ar līmlenti un šādā izskatā doties uz lielveikalu, kā arī apliet sevi ar aukstu pienu.

Papildus tam influencere arī vērsās pie saviem sekotājiem ar jauku ģimenes foto. 

"Ja es līdz vakaram pie šīs bildes saņemšu 15 tūkstošus "laiku", kas ir gandrīz neiespējami, tad vakarā mani aizvedīs uz mežu, mani visu aplies ar medu, es būšu lipīga, man uzmetīs virsū spalvas, es aplipšu ar spalviņām, es būšu kā vistiņa, un es nodejošu tev deju," sekotājiem vēstīja Elīna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

Tā kā foto savāca vairāk nekā 17 tūkstošus "patīk", influencerei solījums bija jāpilda, ko viņa arī atrādīja sekotājiem - visa noklāta spalvām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

"Lāčplēsis ar Kuračku. Uzvar mīlestība," pie kadra rakstīja influencere. 

Komentāros ļaudis nebeidza vien jūsmot par Didrihsones uzdrīkstēšanos kameru priekšā ālēties. "Visu cieņu, jūs spridzināt!", "Jūs tā varētu katru dienu!", "Tev tā pacietība un drosme ir vienreizēja!", "Perfekti!" - bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie kadra. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu