Krisija Teigena pirmo reizi komentē bērniņa zaudēšanu un atklāj, kādēļ publiskojusi sāpju pilnos foto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 27. oktobrī, modele Krisija Teigena savā blogā publicēja ierakstu, kurā pirmo reizi sīkāk pastāstīja par pārdzīvoto bērniņa zaudējumu. Modele arī dalījās ar to, kā smagais notikums viņu ietekmēja emocionāli.

"Kādā vēlā vakarā man pateica, ka nākamajā rītā būs jāatvadās. Sākumā nobirdināju dažas asaras, taču vēlāk sāku raudāt aizgūtnēm. Neiedomājamo skumju dēļ nespēju pat ievilkt elpu," rakstīja modele.

30. septembrī Ledžends un Teigena sociālajos tīklos paziņoja, ka zaudējuši mazuli grūtniecības sarežģījumu dēļ. Pāris puisēnam jau bija devuši vārdu Džeks. Modele rakstīja: "Mēs pārlējām vairākus litrus asiņu, taču nekas nelīdzēja."

Pāris pēc smagā notikuma publicēja aizkustinošas melnbaltas fotogrāfijas savos sociālo tīklu profilos. Teigena atklāja, ka vēlējās šo mirkli iemūžināt, kaut arī tas bija neticami sāpīgs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

"Lūdzu mammai un Džonam uzņemt fotogrāfijas, lai arī cik neērti tas būtu. Džons bija diezgan atturīgs, taču man tas bija nepieciešams. Teicu, ka nevēlos to lūgt vēlreiz, viņam tas vienkārši ir jāizdara," atklāja Teigena.

Modele apgalvoja, ka viņas vīram šī ideja ļoti nepatika. "Viņam tas riebās. Es redzēju, ka tobrīd viņš to nesaprata. Bet zināju, ka vēlos šo mirkli paturēt atmiņā, tāpat kā atceros mūsu skūpstu pie altāra, kā atceros brīdi, kad piedzima Mailss un Luna. Biju pārliecināta, ka man ir jādalās ar šo stāstu," rakstīja sieviete.

Modele arī vērsās pie tiem, kuriem ir sakāms kaut kas negatīvs: "Es nevaru jums izskaidrot, cik ļoti man ir vienalga, ka jums nepatīk fotogrāfijas. Cik ļoti man ir vienalga, ka jūs to nebūtu darījuši manā vietā," skaidroja Teigena.

"Šie foto domāti cilvēkiem, kuriem tie ir nepieciešami. Citu domas mani neinteresē," sieviete turpināja.

Modele arī pastāstīja, ka viņa, Džons un viņas mamma nedzīvo mazulīti paturēja rokās un personīgi no viņa atvadījās.

Teigena atklāja, ka mirušā bērna pelni tiks ierakti zem koka viņu jaunās mājas pagalmā.

Runājot par savām sajūtām pēc skumjā notikuma, sieviete teica: "Cilvēki apgalvo, ka šāda pieredze rada milzīgu tukšumu sirdī. Tukšums noteikti ir izveidojies, taču tas ir aizpildīts ar mīlestību, ko pret viņu izjutu."

"Džeks vienmēr būs mīlēts. Bērniem paskaidrojām, ka viņu var sajust vējā, kokos un taureņos, ko viņi redz sev apkārt," pastāstīja divu bērnu mamma.

Modele beigās paskaidroja, ka uzrakstīja šo eseju, jo zināja, ka viņai "bija kaut kas jāpasaka pirms atgriešanās ikdienas dzīvē". Sieviete pateicās visiem, kas domājuši un lūgušies par viņas ģimeni, kā arī dalījušies ar saviem stāstiem.

"Mums ir ļoti paveicies," nobeigumā rakstīja sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu