Zināms, kad nākamo dueli aizvadīs Latvijas vadošais cīņu sporta pārstāvis Edgars Skrīvers

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Skrīvers
Edgars Skrīvers Foto: No personīgā arhīva

Edgars Skrīvers, kurš šobrīd pārstāv ASV bāzēto karatē organizāciju "Karate combat", jau pavisam drīz dosies aizstāvēt savu čempiona jostu vieglajā svarā.

Latvijas vadošais vieglā svara karatists Edgars Skrīvers sev piederošo Pasaules čempiona jostu ASV bāzētajā "Karate Combat" organizācijā aizstāvēs jau 8. novembrī.

Latviešu karatistam, gaidāma cīņa pret Krievijas cīkstoni Mirzu-beku Tebujevu, sauktu arī par Karali (The King). Pasaules tituls tiks izcīnīts vieglajā svarā. Minētās cīņas paredzētais ilgums ir 5 raundi.

"Aizvadīju smagu un kvalitatīvu sagatavošanās posmu Latvijā un esmu noskaņots parādīt labu, aizraujošu cīņu, lai pasaule redzētu, ka esam stipra tauta," atklāja Edgars Skrīvers.

Vaicāts par gaidāmās cīņas pretinieku, Skrīvērs norādīja, ka arī krievu cīkstonis ir ļoti augsta kalibra sāncensis: "Pretinieks ir ļoti labs. Viņš ir pirmais numurs Krievijas karatē reitingā. Viņam ir laba Kaukāzu karatē skolas bāze. Tebujevs ir izcīnījis divas uzvaras "Karate Combat" un ir nopelnījis iespēju cīnīties par titulu. Būs interesanta cīņa starp Latvijas un Krievijas karatē pārstāvjiem."

"Karate Combat" ir organizācija, kas apvieno pasaules labākos karatistus un MMA cīkstoņus ar karatē bāzi. Organizācijas noteikumi paredz sitienu tehniku stājā ar maziem 4 unču cimdiem.

Tāpat "Karate Combat" atļauti ir arī metieni un īsu sēriju sitieni parterī, tiesa vispār nav atļauts izmantot sāpju un žņaugšanas paņēmienus. Cīņas notiek speciāli izveidotā 45 grādu bedrē.

Gaidāmā Skrīvera un Tibujeva cīņa norisināsies naktī uz 8. novembri, plkst 2 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu