Noslepkavotā Pāvela Rebenoka draugs abu mājās vairs nespēj atgriezties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Naktī uz svētdienu, 20. septembri, savās mājās tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Viņa tuvs draugs Ingus Balandins, kurš uzbrukumā tika ievainots, un kuram pienākas abu māja, tajā gan vairs neatgriezīsies. 

Nesen vēstījām, ka Rebenoks nebija atstājis testamentu, taču māja Langstiņos (kurā notika slepkavība), četri motocikli un, iespējams, vēl kādi īpašumi, kas iegādāti komercdarbības laikā, turpmāk būšot SIA Verdorff īpašums, kura īpašnieki bija Rebenoks un viņa tuvs draugs Ingus Balandins.

Rebenokam un Balandinam pietuvināta persona, jurists Mārtiņš Krieķis izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka Balandins nespējot abu mājā vairs atgriezties.

"Vienu brīdi viņam bija doma, ka, pārbūvējot virtuvi, viņš varētu turpināt tur dzīvot, taču šī doma ātri tika atmesta.

Tiklīdz iestājas vakars, Ingus vienkārši nespēj tur uzturēties.

Atmiņas ir pārāk spilgtas, emocionāli tas ir smagi," izdevumam atklāj Krieķis. 

Patlaban Balandins uzturas Rīgas centrā un ir atsācis darba gaitas veterinārajā klīnikā, taču, kā apgalvo Krieķis, - Balandins joprojām nespējot atgūties no slepkavības naktī piedzīvotajām šausmām.

"Var redzēt, ka viņam ir ļoti grūti. Emocijas uz āru neizrāda, bet iekšēji Ingus ir bēdu sagrauts cilvēks. Viņš šobrīd ir sevī noslēdzies. Labi vismaz, ka pamazām atgriežas apritē un komunicē ar klīnikas klientiem. Darbs viņam palīdz novērst domas," tā Krieķis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#alcoholfree #harleydavidson #motorcycle

A post shared by _Nikniks_ (@_nikniks_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by _Nikniks_ (@_nikniks_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by _Nikniks_ (@_nikniks_) on

Atgādinām, ka saistībā ar notikušo slepkavību policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117. panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama. 

Foto: atvadīšanās no Pāvela Rebenoka

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu