Šona Konerija atraitne atklāj informāciju par aktiera dzīves pēdējiem mirkļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Šons Konerijs 2010. gadā.
Aktieris Šons Konerijs 2010. gadā. Foto: Reuters/ScanPix

Šona Konerija sieva Mišelina Rokbruna atklājusi, ka dzīves pēdējos mēnešos aktieri piemeklējusi demence, kas pamatīgi iedragājusi vīrieša veselību, vēsta laikraksts "The Guardian".

31. oktobrī pasaulslavenais aktieris Šons Konerijs devās mūžībā 90 gadu vecumā.

Vīrieša sieva Mišelina Rokbruna intervijā ziņu portālam "Daily Mail" sacīja: "Viņam bija demence. Slimība uz viņu atstāja lielu iespaidu. Viņa pēdējā vēlme piepildījās - viņš aizgāja mierīgi un bez sāpēm."

Konerijs ar Rokbrunu laulībā nodzīvoja 45 gadus. Sieviete ar aktieri bija kopā līdz pēdējam.

"Tā vairs nebija dzīve. Beigās viņš pat vairs nevarēja izteikties. Vismaz viņš aizgāja miegā, tas bija ļoti mierīgi. Biju kopā ar viņu visu laiku, un tad viņš vienkārši aizslīdēja prom. Tas bija tas, ko viņš vēlējās," apgalvoja sieviete.

Konerija dēls kādā intervijā raidsabiedrībai "BBC" apgalvoja, ka "tā bija drūma diena visiem, kuri zināja un mīlēja tēvu. Tas ir zaudējums, kas apbēdinājis cilvēkus pasaulē, kuri izbaudīja brīnišķīgo aktiera talantu".

Tagadējais Bonda lomas atveidotājs Daniels Kreigs un citas Holivudas zvaigznes arī izrādījušas cieņu un teikušas labus vārdus par mirušo aktieri.

Nikolass Keidžs, kas filmējies kopā ar Koneriju, sacījis: "Es apbrīnoju Šonu. Viņa gudrība, pieticība un patiesums ir mani vienmēr vadījuši. Pirmais aktieris, kurš apvienojis drāmu, asa sižeta, piedzīvojumu un komēdiju žanru vienā - to visu viņš paveica bez piepūles un ar cieņu."

Filmas "Atrast Foresteru" režisors Gass van Sants teicis: "Bija sirreāli strādāt ar filmu varoni Džeimsu Bondu. Šons ne reizi neielūdza mani spēlēt golfu. Manuprāt, viņš bija pārāk godīgs, spēlējot, tādēļ bija uzmanīgs pretinieku izvēlē. Viņam ļoti patika doties vakariņot labos restorānos un viņam vienmēr bija brīnišķīgi stāsti, ko stāstīt. Man viņa pietrūks."

Konerijs piedalījās septiņās Džeimsa Bonda filmās un strādāja ar tādiem slaveniem režisoriem kā Alfrēds Hičkoks un Stīvens Spīlbergs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu