"Rīga", spēlējot divās maiņās, nenotur divu vārtu pārsvaru pret "SKA-1946"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Kaspars Volonts/HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" trešdien zaudēja pirmajā no divām spēlēm savā laukumā pret Sanktpēterburgas "SKA-1946" vienību, ar divām spēlētāju maiņām nespējot noturēt 2:0 pārsvaru.

Rīdzinieki savā laukumā ar 2:4 (0:0, 2:2, 0:2) piekāpās "SKA-1946".

Mājinieki 2:0 panāca divu nomaiņu laikā. 24.minūtē pēc Ņikitas Mateiko un Denisa Fjodorova piespēlēm ripu vārtos no vārtu priekšas iedabūja Jānis Švanenbergs. Minūti un septiņas sekundes vēlāk vēl vienā pretuzbrukumā ripu savā zonā, atbruņojot pretinieku, ieguva Patriks Zabusovs, kurš aizslidoja līdz pretinieku zonas labajam iemetiena aplim un pārspēja viesu vārtsargu - 2:0.

Perioda vidū viesi atspēlējās minūtes un 16 sekunžu laikā, pirmos vārtus gūstot, kad ripa pēc rikošeta bija nonākusi pie viesu uzbrucēja tukšu vārtu priekšā - 2:2.

Vēl divi viesu vārti vairākumā 46.minūtē un vienādos sastāvos 50.minūtē uzvaru sniedza Sanktpēterburgas hokejistiem.

Rīdzinieki Covid-19 ierobežojumu dēļ spēlēja divu maiņu sastāvā. Lai atpūtinātu laukuma spēlētājus, rīdzinieki bieži mainīja vārtsargus Bruno Brūveri, kurš uzsāka maču, un Ēriku Vītolu. Pirmajā periodā vien vārtsargi tika mainīti divreiz.

"Rīga" ar 26 punktiem 25 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, bet "SKA-1946" 17 spēlēs ir par punktu mazāk un astotā vieta Rietumos.

Ceturtdien komandas Rīgā tiksies atkārtoti.

Iepriekšējās divās spēlēs rīdzinieki viesos ar 4:2 un 4:1 bija pārāki par Habarovskas "Amurskije Tigri".

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu