"Komandas biedriem bija jābučo viņa pēcpuse." Slavens ASV aktieris asi kritizē Maiklu Džordanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/ Scanpix

Pazīstamais ASV aktieris T.K. Kērkands sarunā ar "YouTube" kanālu "Cam Capone News" visai asi izteicies par Maiklu Džordanu un redzēto basketbolista dokumentālajā filmā "Pēdējā Deja".

Šī gada pavasarī lielu popularitāti guva dokumentālā filma "Pēdējā Deja" ("Last Dance"), kas atspoguļoja notikumus no slavenās 1997./1998. gada sezonas, kurā Džordans izcīnīja savu sesto čempiona gredzenu un noslēdza karjeru Čikāgas "Bulls" rindās.

Kērklands, kurš atzina, ka pirms gadiem bijis diezgan tuvs Džordana draugs, neslēpa, ka viņam basketbolists vismaz šīs dokumentālās filmas ietvaros neesot paticis.

"Man bija dalītas jūtas, kad skatījos dokumentālo filmu, man nepatika Maikls Džordans, jo man šķita, ka viņš komandas biedriem radīja toksisku atmosfēru," sacīja Kērklands.

Nav noslēpums, ka Džordans savās spēlētāja dienās bija, iespējams, visu laiku prasīgākais komandas biedrs, kurš tādā veidā centās savus kolēģus padarīt labākus. Par to ir dzirdēti daudz stāsti, piemēram, par Stīva Kera iekaustīšanu vai arī aizliegšanu stjuartēm lidmašīnā piegādāt ēdienu Horesam Grantam, kurš aizvadīja sliktu maču.

Kērklands uzskata, ka šādu attieksmi pret komandas biedriem neesot vajadzējis pielietot: "Man bija žēl spēlētāju. Komandas biedriem bija jābučo viņa [Džordana] pēcpuse, lai šantažēti vai arī Maikls viņiem nenodarītu ko citu. Nevienam cilvēkam nebūtu jāiet cauri šādam procesam. Kad es visu šo redzēju "Pēdējā Dejā", man tas nepatika."

Tāpat aktieris uzskata, ka vēlamo rezultātu ir iespējams panākt arī ar pozitīvu un atvērtu nostāju pret komandas biedriem: "Manuprāt, tos pašus rezultātus var panākt, arī esot jaukam cilvēkam. Cilvēkiem būtu jāsaprot, kuros brīžos izrādīt autoritāti. Kad ļaudis nav pieraduši pie varas, šādi mēdz notikt."

Lai gan "Pēdējā Deja" bija vispasaules fenomens un tika nominēta vairākām nozīmīgām balvām, tai netrūka arī savu kritiķu. Piemēram, jau pieminētais Grants intervijā sacīja, ka 90% no filmā redzētā esot muļķības un safabricējums. Tāpat arī Džordana ilggadējais cīņu biedrs Skotijs Pipens neesot bijis apmierināts ar to, kā viņš ticis attēlots dokumentālajā filmā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu