"Ir cilvēki, kuri uzskata mani par velnu." 60 gadus vecs vācietis ar simtiem pīrsingu, tetovējumiem un Ginesa rekordu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolfs Buholcs.
Rolfs Buholcs. Foto: Reuters / Scanpix

Mūsdienās visai daudzi izvēlas izrotāt savu ķermeni ar dažādiem pīrsingiem un tetovējumiem, taču reti kurš savā vēlmē modificēt ķermeni ir gājis tik tālu kā 60 gadus vecais Rolfs Buholcs, kuram ir veiktas 516 dažādas manipulācijas, kas viņam nopelnījušas vietu Ginesa rekordu grāmatā, vēsta ziņu aģentūra "UPI".

Interesantā kārtā vīrietis savu pirmo ķermeņa rotājumu ir ieguvis samērā vēlu - 40 gadu vecumā. Tiesa, pēc pirmā, liktenīgā, tetovējuma, vīrietim ir tik ļoti iepatikusies iespēja mainīt un izrotāt savu ķermeni, ka tuvāko desmit gadu laikā Buholcs jau bija pievērsis Ginesa rekordu grāmatas komisijas uzmanību.

Rolfa ķermeni rotā 453 pīrsingi, no kuriem 158 atrodas vīrieša lūpās. Neparasto izskatu papildina arī teju viscaur notetovēts ķermenis un divi zemādas implanti uz galvas, kas rada iespaidu, ka vācietim dīgst "ragi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz) on

"Daudzi domā, ka esmu velns, taču man pašam tā nemaz nešķiet," žurnālistiem atklājis neparastā izskata vīrietis.

Rolfs Ginesa rekordu pirmoreiz sasniedzis 2010. gadā. Papildus rinķīšiem un citām rotām, kas caurauž vīrieša ādu, Rolfs tāpat ir veicis vairākas rētošanas procedūras un ir ievietojis sešus zemādas implantus arī uz savām rokām. Aptuveni 90 procenti no Buholca ķermeņa klāj tintes zīmējumi, tostarp - arī vīrieša acābolus. Par procedūru vīrietis gan izsakās nelabprāt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz) on

"Jā, tie ir tetovēti acāboli. Man patīk, cik melni tie ir," stāstījis ķermeņa modifikāciju entuziasts, kas ikdienā strādā telekomunikāciju jomā.

Sarunā ar portālu "Mirror" vīrietis atklājis, ka pīrsingi atrodas arī skatienam parasti slēptās vietās - Rolfa dzimumorgānus rotā 278 pīrsingi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz) on

"Tie nesagādā nekādas problēmas. Ja rotas radītu grūtības, ticiet man, es jau sen būtu no tām atbrīvojies," teicis Ginesa rekorda turētājs.

Savādā kārtā Buholcs min, ka viņš ne pārāk labi panesot sāpes un kā nepatīkamāko no saņemtajām procedūrām min tetovējumus uz plaukstām.

2014. gadā Rolfs ieguva zināmu atpazīstamību pasaules presē ar kādu starpgadījumu Dubaijas lidostā - vīrieti nav laiduši pāri robežai, lai arī viņam esot bijusi ieplānota uzstāšanās kādā pilsētā rīkotā pasākumā. Vīrieti ir atteikušies ielaist pilsētā arī pēc tam, kad situācijā ir iesaistījies viņa menedžeris.

Neraugoties uz cilvēku pievērsto uzmanību un izaicinājumiem, kas nāk līdz ar to, vīrietis izsakās pašpārliecināti: "Ķermeņa modifikācijas ir izmainījušas tikai manu ārieni. Iekšēji es joprojām esmu tas pats cilvēks, kas vienmēr."

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu