51 gadu veca sieviete laiž pasaulē savu mazmeitu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Breanna Lokvuda un viņas māte, Džūlija Lovinga.
Breanna Lokvuda un viņas māte, Džūlija Lovinga. Foto: Instagram/@ivf.surrogacy.diary

Kad Breanna Lokvuda uzzināja, ka viņa nespēs veiksmīgi iznēsāt bērnu, sieviete nolēma veikt samērā neparastu soli - uzrunāt bērna iznēsāšanai savu māti. Nu 51 gadu vecā Džūlija Lovinga ir kļuvusi par vienu no retajām sievietēm pasaulē, kuras ir iznēsājušas savus mazbērnus, vēsta portāls "People".

Lovinga šī gada 2. novembrī laida pasaulē savu mazmeitu - Briāru Džuljetu Lokvudu. Breanna ir dalījusies ar šīm ziņām savā "Instagram" profilā, minot, ka jaudzimusī ir "piepildījusi mūsu sirdis ar prieku".

"Mana mamma ir īsta rokzvaigzne - viņa braši turējās viscaur samērā smagām dzemdībām. Man aizraujas elpa, domājot par upuriem, kurus viņa ir nesusi, lai šajā pasaulē ierastos maza daļiņa debesu. Mana sirds plīst pušu, kad turu rokās savu meitu. Skatoties uz viņu saprotu, ka esmu gatava viņas labā darīt visu, un apjaušu, ka mana māte ir domājusi tieši tāpat," savā "Instagram" profilā min Briāras mamma.

Lokvuda tāpat minējusi, ka bērna audzināšanai viņa iedvesmu smeļas tajā, kā pret viņu ir izturējusies pašas māte un minējusi, ka gan jaundzimusī, gan viņas vecmāmiņa pēc dzemdībām jūtoties labi.

Šī gada vasarā Lokvuda televīzijas šovā "Good Morning America" atklājusi, ka cīņa ar neauglību ir bijusi viena no sarežģītākajām viņas dzīves pieredzēm. Sieviete stāstījusi, ka "bija grūti apzināties, ka plāns, kuru esmu uzstādījusi savai dzīvei, var vienkārši neizdoties".

"Man šķiet, ka manas mātes ķermenis ir drošākā vieta, kur manai mazulītei būt. Mana mamma ļoti vēlas kļūt par vecmāmiņu, tādēļ zinu, ka viņa darīs visu, kas ir viņas spēkos," stāstījusi jaunā māmiņa, piebilstot, ka uz šo soli viņu pamudinājusi tieši pašas mamma.

"Es sāku ar viņu runāt par šo iespēju. Viņa nebija ar mieru un domāja, ka esmu jukusi, taču es turpināju uzstāt. Esmu noskrējusi 19 maratonus un pieveikusi vairākus triatlonus. Biju pārliecināta, ka mana veselība to atļauj, turklāt man nebija bijušas problēmas ar iepriekšējām grūtniecībām," televīzijai minējusi Džūlija Lovinga.

Lovkuda ir minējusi, ka gan viņa, gan viņas vīrs nevar sagaidīt, kad varēs pastāstīt meitai par ceļu, kas ir mērots, lai viņa nokļūtu šajā pasaulē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu