Pāvels Globa nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras decembrī var iekulties pamatīgās nepatikšanās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Astrologs Pāvels Globa izveidojis 2020. gada pēdējā mēneša prognozi. Trim Zodiaka zīmju pārstāvjiem vajadzētu būt uzmanīgiem - viņi var saskarties ar nopietnām nepatikšanām, vēsta portāls "RusTVNET".

Dvīņi

Kā vēsta zvaigznes, Dvīņiem darbā būs lielas grūtības. Tās saasināsies, ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvji būs bezatbildīgi pret savu darbu. Pāvels Globa iesaka Dvīņiem nopietnāk izturēties pret uzņēmējdarbību, ar kuru daļa no Dvīņiem nodarbojas, un mēģināt atklāt visus savus talantus tad nepatikšanas rimsies. Radinieki un draugi palīdzēs problēmu risināšanā.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs jāatbild pat par tālā pagātnē pieļautajām kļūdām. Turklāt Jaunavu vide arī sev piesaistīs nepatikšanas. Viņi pat vēlēsies sākt risināt tuvinieku problēmas. Tomēr to nevar izdarīt - tādējādi jūs varat pakļaut savus panākumus triecienam.

Radinieki un draugi lieliski spēs tikt galā ar nepatikšanām paši, tāpēc astrologs iesaka šīs zīmes pārstāvjiem tikt galā ar,galvenokārt finansiālajām problēmām. Decembris ir labākais laiks, lai izkļūtu no parādiem.

Zivis

Pāvels Globa brīdina, ka ļoti drīz Zivīm būs steidzami jāatrisina ilgi eksistējošas problēmas. Decembrī viņus sagaida arī dažādas ikdienas nepatikšanas, kas būs ļoti kaitinošas. Zvaigznes vēsta, ka šiem cilvēkiem pašiem būs jāpārvar visas grūtības. To nogrūšana citiem nav labākais risinājums.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu