Žurnālists paziņo, cik par gaidāmo atgriešanās cīņu nopelnīs Maiks Taisons un viņa pretinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Kļuvis zināms, cik par ilgi gaidīto atgriešanos boksa ringā saņems leģendārais Maiks Taisons un viņa pretinieks Rojs Džounss jaunākais, vēsta

Aiols savā "Twitter" kontā norādījis, ka Taisons saņems 10 miljonus ASV dolāru, bet Džonsa kontā ieripošot aptuveni trīs miljoni ASV dolāru

Abas boksa leģendas ringā kāps šo sestdien. Tā būs paraugcīņa ar astoņiem raundiem, kas katrs būs divas, nevis trīs minūtes ilgs.

Ārzemju mediji vēsta, ka vienošanās paredz, ka bokseri necentīsies pretinieku nokautēt. Taisonam ir 54 gadi, bet Džonss ir 51 gadu vecs.

Paredzēts, ka ringa malā nebūs tiesnešu, kā arī uzvarētājs šajā duelī netiks noteikts. Bokseriem arī būs lielāki cimdi, nekā ierasts profesionālajā boksā.

Ir zināms, ka tieši pirms abiem leģendārajiem bokseriem ringā dosies pazīstamais "jūtūberis" Džeiks Pols, bet viņam pretim stāsies bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) saspēles vadītājs Neits Robinsons.

Taisons pēdējo reizi profesionālajā ringā devās 2005. gadā, kad piekāpās Kevinam Makbraidam. Savukārt Džonss pēdējo reizi boksa ringā cīnījās 2018. gadā, uzvarot Skotu Sigmonu.

Taisons karjerā izcīnījis 50 uzvaras, sešas reizes atzīstot pretinieka pārākumu, bet Džonss ir izcīnījis 66 panākumus, deviņas reizes piedzīvojot zaudējumu.

Profesionāla boksera karjerā Taisons kļuva par smagsvaru pasaules čempionu, bet Džonss par čempionu kļuva četrās svara kategorijās, tostarp arī smagsvaros.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu