Neapmierinātībai nav pamata! Kā mājas apstākļos noņemt gēla nagu laku?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Da Antipina/Shutterstock.com

Valstī esošā ārkārtas situācija cilvēku ikdienā ir ieviesusi zināmas korekcijas. Kamēr vieni vairāk par visu vēlas malkot tasi kafijas vietējā kafejnīcā, tikmēr citi sūkstas par to, ka jāiztiek bez ikmēneša manikīra apmeklējuma. Dāmas, saglabājam mieru, jo portāls "Today" piedāvā veidus, kā mājas apstākļos iespējams noņemt gēla nagu laku un aizmirst par manikīra apmeklējumu!

Ikvienai, kurai ir grūtības saglabāt kaut cik koptu manikīru ilgāk par trim dienām, gēla nagu maģiskā tehnika var izmainīt dzīvi. Lai arī gēla nagu laka turās līdz pat trim nedēļām, tomēr vissliktākais brīdis pienāk tad, kad ir nepieciešams to noņemt, un tas gluži vienkārši šķiet neiespējami.

Tehnikas ir dažādas - plēšana, skrāpēšana, mizošana ar dažādiem priekšmetiem, kā arī var doties atpakaļ uz salonu, kur jūs atbrīvos no ciešanām par tādu pašu naudas summu, kādu maksājāt, kad izskaistinājāt savus nagus. Koronavīrusa sociālās distancēšanās un karantīnas noteikumu dēļ pēdējais ieteikums pašlaik nav iespējams. 

Neapmierināta par neiespējamiem manikīra apmeklējumiem pirms kāda laika bija arī labklājības ministre Ramona Petraviča.

"Vienīgais, ko šādā situācijā varēšu darīt, – ataugušos nagus nokniebt un mēģināt ar vīli novīlēt gelu. Ceru, ka tikmēr viss būs kārtībā, citādi tiešām nāksies ķerties pie iepriekš minētās metodes. Ja ar gelu pārklātie nagi izaug pārāk gari, tie var sākt lūzt, un kopā ar gelu nags var nolūzt pat līdz pusei, kas rada ļoti nepatīkamu situāciju," sacīja ministre. 

Lai nerastos ļoti nepatīkamā situācija ne ministrei, ne kādai citai sievietei, piedāvājam trīs metodes, ar kuru palīdzību no gēla lakas var atbrīvoties pavisam un uz nenoteiktu laiku atpūtināt savus nagus. 

Kā mājas apstākļos atbrīvoties no gēla lakas. 

1. metode: veikalā nopērkamie līdzekļi

Skaistumkopšanas veikalos ir iespējams nopirkt visdažādākos gēla lakas noņēmējus, taču problēma ir tajā, ka jūs neuzzināsiet vai tas strādā, līdz nebūsiet to iegādājusies un izmēģinājusi!

Tos visbiežāk pārdod tādā kā burkā, kurā ievietots acetonā izmērcēts sūklis. Instrukcijas vēsta, ka pirksts jāiebāž burkā un jāpagriež, it kā ar šo maģisko kustību nagu laka brīnumainā kārtā atdalīsies. Diemžēl ļoti bieži šie līdzekļi nepilda solīto. 

2. metode: ietīšanās alumīnija folijā

Jums būs nepieciešams: alumīnija folija, nagu vīle, vates bumbiņas un acetona nagu lakas noņēmējs. Darbības ir diezgan vienkāršas, un, ja jums kādreiz ir taisīts gēla manikīrs nagu salonā, šī metode šķitīs pazīstama, jo tas parasti ir tas, ko dara nagu tehnikas speciālisti.

Vispirms noberzējiet nagus ar nagu vīli, noņemot gēla lakas spīdīgo pārklājumu. Pēc tam iemērciet vati acetonā, līdz tā ir piesūcināta. Uzlieciet izmērcēto vati uz pulētā naga un aptiniet pirkstu nelielā alumīnija folijas kvadrātā, lai vate paliktu savā vietā. 

Uzstādiet modinātāju uz 10 minūtēm. Noņemiet folijas veidojumus un ar vati noslaukiet atlikušo laku no nagiem.

Šī metode ir efektīva, taču aizņem daudz laika un aplikt folija un vates savienojumu ap katru pirkstu var sagādāt grūtības. 

3. metode: dubultais katls

Jums būs nepieciešams: divas bļodas, karsts ūdens, nagu vīle, acetona nagu lakas noņēmējs un kāds kociņš. Šī metode nedaudz atgādina šokolādes kausēšanu, taču izrādās, ka tādā veidā var noņemt arī gēllaku!

Vispirms noberzējiet nagus ar nagu vīli, lai noņemtu spīdīgo lakas apdari. Tad piepildiet lielu trauku ar karstu ūdeni un ievietojiet mazāku trauku tā iekšpusē. Šajā bļodā ielejiet acetona nagu lakas noņēmēju. 10 minūtes iemērciet pirkstus mazajā traukā. Pēc tam izmantojiet mazu kociņu, lai noņemtu atlikušo laku.

Daudzas sievietes, kuras izmēģinājušas šo tehniku atzīst, ka tā viennozīmīgi darbojas - ir ātra, lēta un efektīva!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu