Popzvaigzne Rita Ora pārkāpj Covid-19 ierobežojumus, sarīkojot greznu dzimšanas dienas ballīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

28. novembrī dziedātāja Rita Ora svinēja savu 30. dzimšanas dienu. Uz ballīti Londonā ieradās aptuveni 30 cilvēki, lai gan šobrīd Lielbritānijā atļauts pulcēties grupās līdz sešiem cilvēkiem. Pēc svinībām zvaigzne publicēja atvainošanos par ierobežojumu neievērošanu savā "Instagram" profilā.

Starp Oras ballītes viesiem bija arī tādas slavenības kā Kara Delavinja un viņas māsa, kā arī citas britu šovu zvaigznes. Viesu ierašanos iemūžināja arī paparaci, nofotografējot, kā ļaužu kompānijas ierodas smalkā restorāna, kur notika svinības.

Apstiprināts, ka uz ballīti par noteikumu pārkāpšanu tika izsaukta policija.

Pēc svinībām Ora "Instagram" rakstīja, ka ir nokaunējusies par savu rīcību, jo zina, cik smagi cilvēki ir strādājuši, lai cīnītos ar koronavīrusu.

"Sveiki visiem, sarīkoju nelielu pasēdēšanu ar draugiem, lai nosvinētu savu 30. dzimšanas dienu. Tas bija mirkļa lēmums, kas tika pieņemts, balstoties uz maldīgo priekšstatu par ārkārtas stāvokļa beigām...

Es ļoti atvainojos par noteikumu pārkāpšanu un saprotu, ka tas apdraud cilvēkus.

Šī bija nopietna un neattaisnojama kļūda, neizvērtējot situāciju. Ņemot vērā ierobežojumus, saprotu, ka rīkojos bezatbildīgi, tādēļ par notikušo uzņemos pilnu atbildību.

Man ir kauns, jo zinu no personīgās pieredzes, cik smagi cilvēki strādājuši, lai cīnītos ar šo briesmīgo slimību, kā arī saprotu, ko cilvēki un uzņēmumi upurējuši, lai palīdzētu mums būt drošībā.

Lai gan tas neko nemainīs, vēlos no sirds atvainoties,” rakstīja Ora.

Svinību dienā dziedātāja publicēja fotogrāfiju, kurā redzama tērpusies spīdīgā, melnā lateksa kostīmā. Sieviete atradās istabā, kas piepildīta ar baloniem un ziediem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Zem foto Ora rakstīja: "Es, kūka un bikses, kurās nevarēju paelpot. Paldies par mīlestību, ko no jums saņēmu, bija savādi neko nedarīt savā dzimšanas dienā, tādēļ es saģērbos un apēdu kūku."

Popzvaigzne nav vienīgā, kura nav ievērojusi ierobežojumus, kas mudināja Lielbritānijas valdību atgādināt, ka noteikumi jāievēro visiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu