Video Imantā iereibuši huligāni nozog tītaru, aizved to uz citu pilsētu un piedzirda (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Imantas mikrorajonā trīs iereibuši vīrieši izdomājuši nozagt tītaru no vietējā atrakciju parka, vēlāk cietsirdīgi pret to izturoties. Tītars tomēr izglābts un nonācis veterinārārstu uzraudzībā, vēsta raidījumā "Degpunktā". 

Imantā, Akāciju ielā trīs iedzēruši vīriešu nolēmuši pastaigājušies pa ielu. Vienam no vīriešiem tajā dienā bijusi dzimšanas diena, tāpēc viņi nolēmuši izdarīt kaut ko neparastu - nozagt tītaru no vietējā atrakciju parka. 

Vīrieši atlauzuši sētu, iekļuvuši parkā un aiznesuši prom putnu. Vēlāk vīrieši ar tītaru devušies ar vilcienu uz Bulduriem.

Noziegums ticis laicīgi pamanīts, pateicoties aculieciniekiem. Izdevies pat uzfilmēt vīriešu noziedzīgās darbības. Policija operatīvi rīkojusies un aizturējusi abus vīriešus, kuri, ieraugot policiju, nozagto tītaru palaiduši prom. Putns vēlāk veiksmīgi tika atrasts un nogādāts atpakaļ atrakciju parkā.

Piecus kilogramus smagais putns pēc notikušā nejūtas labi, jo vīrieši viņu ir mocījuši. Tītaram knābī esot liets alkohols, tāpēc šobrīd putns uzvedas apātiski, jo pastāv aizdomas par saindēšanos. Tītars vēlāk tika apskatīts no veterinārārsta puses.

Trīs huligāni tiks saukti pie atbildības, uzsver policijas pārstāvji. Vīrieši jau iepriekš tikuši sodīti par huligānismu. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu