Tiek ziņots, ka ar Covid-19 esot inficējies arī Renārs Kaupers (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Grāmatas “Artūra Skrastiņa Spogulija” prezentācija (R. Kaupers)
Foto: Grāmatas “Artūra Skrastiņa Spogulija” prezentācija (R. Kaupers) Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pagājušajā nedēļā tapa zināms, ka ar Covid-19 inficējušies vairāki mūziķi, tostarp Jānis Aišpurs un Arnis Račinskis, kuri sapulcējās studijā, lai ierakstītu Ziemassvētku dziesmu jaunam kino projektam. Par inficēšanos abi mūziķi informēja sekotājus sociālajos tīklos. Balstoties uz vairāku avotu sniegto informāciju, "TVNET" noskaidroja, ka ar Covid-19 inficēto mūziķu vidū esot arī grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers. 

Kopš rudens ierakstu studijā notiek mūzikas rakstīšana filmai “Ziemassvētki džungļos”, kas pirmizrādi piedzīvos 2021. gada nogalē. 

Ierakstu sesijās piedalās vairāki Latvijā iemīļoti mūziķi - jau minētie Aišpurs un Račinskis, kā arī Aija Andrejeva, Intars Busulis un arī Renārs Kaupers. Par to liecina arī Aijas Andrejevas publiskotie foto sociālajos tīklos.

Somethin's cooking! ? #ZiemassvētkiDžunglos #ZiemassvetkiDzunglos #aizkadri #behindthescenes #StudijaLokomotive #StudioLokomotive

Posted by Ziemassvētki Džungļos on Wednesday, October 28, 2020

Fotogrāfijā redzams arī kino producents Roberts Vinovskis ("Lokomotīve"), kurš 26. novembrī arīdzan paziņoja par inficēšanos ar Covid-19. 

Anonīmie avoti apgalvo, ka vienā no ieraksta dienām studijā esot bijis arī Renārs Kaupers.

Pats Kaupers publiski nav sniedzis nekādus komentārus, kā arī sociālajos tīklos nav bijis aktīvs kopš 18. novembra. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu