Lietuvas deputātam, kurš necieš homoseksuāļus, sapulces laikā fonā pavīd puskails vīrietis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no foto/ 15min.lt foto/ Apollo kolāža

Lietuvas Seima kultūras komitejas virtuālās sanāksmes laikā neērta situācija gadījusies deputātam Petram Gražulim - uz brīdi ieslēdzoties kamerai, viņam līdzās bija redzams puskails vīrietis, vēsta raidsabiedrība LRT.

Starpgadījums pievērsis Lietuvas sabiedrības uzmanību, jo Gražulis bieži nāk klajā ar izteikumiem, kas vērsti pret LGBT kopienu, kā arī ir protestējis pret praida gājieniem Viļņā.

Tikšanās tika translēta Seima "YouTube" kontā. Vīrieša parādīšanās redzama ap 13. minūti.

Parlamenta komitejas priekšsēdētājs Vitauts Juzopaitis norāda, ka citu cilvēku atrašanās līdzās deputātiem varētu apdraudēt to, cik neatkarīgi tiek pieņemti deputātu lēmumi.

"Tā ir katra parlamenta locekļa atbildība - nodrošināt, lai viņu mājas vidē neparādītos citi cilvēki," sacīja Juzopaitis, norādot, ka pats neesot pamanījis puskailā vīrieša parādīšanos.

"Varētu rasties jautājums, kādēļ viņš [Gražuļa] darba laikā ir puskails. Protams, varētu teikt, ka privātā dzīve ir katra paša  darīšana, taču viņš pieslēdzas Seima sanāksmei," uzsver Juzopaitis.

LRT vairākas reizes nesekmīgi mēģināja sazināties ar Gražuli.

Iespējams, ka vīrietis bija ģimenes loceklis, kurš 62 gadus vecajam Gražulim palīdzēja pieslēgties sanāksmei tiešsaistē, pieļauj Juzopaitis. Tikmēr sociālajos tīklos cits Lietuvas politiķis Remigis Žemaitaitis apgalvojis, ka Gražulim ar sanāksmes laikā kadrā parādījušos vīrieti esot attiecības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu