Ar gredzenu nejoko! Sieviete iesūdz tiesā partneri, kas pēc astoņu gadu attiecībām viņu joprojām nav bildinājis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andy Holmes/Unsplash

Gertrūde Ngoma un Herberts Salaliki jau astoņus gadus bijuši attiecībās, taču vīrietis vēl joprojām nebija bildinājis savu draudzeni. Ngoma vērsās Zambijas tiesā, apgalvojot, ka viņas draugs abu attiecības neuztver nopietni, vēsta portāls "LadBible".

Astoņi gadi attiecībās ir vērā ņemams laika nogrieznis, taču kāroto gredzenu Ngoma tā arī nav sagaidījusi. Sievietei apnicis gaidīt un dzīvot no tukšiem solījumiem - Ngoma apgalvojusi, ka viņas laiks ir lieki iztērēts, jo draugs solījis, ka abi kādreiz apprecēsies.

Sieviete par labāko risinājumu pieņemusi aktīvu darbību un vērsās augstākās varas iestādēs.

Tiesas prāvas laikā Ngoma sacījusi: "Viņš nekad nav uztvēris to nopietni. Tādēļ es viņu atvedu uz tiesu, jo esmu pelnījusi zināt tālāko ceļu un mūsu nākotni."

Izrādās, ka intereses trūkums nebija iemesls, kādēļ Salaliki nebija draudzeni bildinājis. Tiesas ziņojumā teikts, ka vīrietis nevarēja atļauties sarīkot kāzas sava finansiālā stāvokļa dēļ.

Salaliki arī sacīja, ka Ngoma nav ideāla draudzene un sūdzējās, ka sieviete nepievērš viņam pietiekami daudz uzmanības. Ngoma turpretī dalījās ar aizdomām par partnera neuzticību.

Tiesnesis nesaprata, kādēļ sieviete vērsusies tiesā, jo abi nav precējušies, tādēļ varas iestādes nav pilntiesīgas iejaukties. Tiesnesim pāra situācija šķitusi visnotaļ savāda, tādēļ viņš ieteica abiem izrunāties, kas ir taisnīgs spriedums.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu