SNIEDZ ĶEPU! Uzdāvini mīluļiem gaišus un siltus svētkus! Piesakies "Apollo" Ziemassvētku labdarības akcijai! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Publicitātes foto.
Publicitātes foto. Foto: Publicitātes foto

Portāls "Apollo" kopā ar dzīvnieku patversmi "Labās mājas" aicina šajos svētkos palīdzēt cilvēka četrkājainajiem draugiem sagaidīt siltus un gaišus svētkus, piedaloties portāla ikgadējā labdarības akcijā "Sniedz ķepu" !

Bieži ir pieņemts domāt, ka patversmes dzīvniekiem trūkst pārtika, un ka tieši tā ir būtiskākā izmaksu daļa dzīvnieku uzturēšanā, taču realitāte ir citāda - arī mīluļu pagaidu mājām katru mēnesi ir jāsedz ēkas uzturēšanas un cilvēkresursu izmaksas, kas prasa ne mazumu līdzekļu.

Ikmēneša tēriņus lielākoties sastāda elektrības rēķini, kas vidēji sastāda ap 450 eiro mēnesī un siltuma nodrošināšana, kas ziemas sezonā var sasniegt pat 1500 eur par mēnesi.

"Labās mājas" ir sabiedriskā labuma organizācija, kuras darbība ir atkarīga no sabiedrības labvēlības un spējas taupīt resursus - akcijas "Sniedz ķepu!" laikā aicinām ikkatru atvieglot patversmes ikmēneša izdevumus, ziedojot finanšu līdzekļus LED spuldžu un apkures granulu iegādei, lai patversmē tumšajos ziemas apstākļos būtu iespējams nodrošināt gaišumu, siltumu un nemainīgi kvalitatīvu dzīvnieku aprūpi.

Par saziedotajiem līdzekļiem patversme cer nomainīt aptuveni 350 spuldzes uz taupīgākām, kā arī nodrošināt apkures vajadzības - mīluļu mājokļu apsildīšana gada aukstākajā laikā izmaksā aptuveni 30-45 eiro dienā.

Kampaņas laikā tāpat vērsīsim uzmanību uz ķepaiņiem, kuri joprojām meklē savas īstās mājas, kā arī pastāstīsim par mīluļiem, kuri patversmē ir iedzīvojušies un kļuvuši par "vietējiem".

Foto: Daži no "Labās mājas" iemītniekiem

Uzdāvināsim četrkājainajiem draugiem gaišuma un siltuma gaišus svētkus!

Biedrība "Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa"

Reģ. nr. 40008048503

Jur. adr.: Mežapurva iela 2, Rīga, LV-1064

Swedbank AS Konts: LV95HABA0551003865018

Maksājuma mērķis: "Ziedojums gaišiem un siltiem svētkiem"

Dalies ar ziņu arī ar draugiem un tuviniekiem, nosūtot akcijas saiti: ej.uz/SniedzKepu2020 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu