Populārās Krievijas grupas "Malbek" līderis dzērumā piekāvis sievieti un izsitis taksometra logu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

20 gadus vecā krievu repere Asja Alizade pavēstīja, ka grupas "Malbek" līderis Romāns Varņins viņu ir fiziski ietekmējis. Meitene vietnē "Instagram" pievienoja fotogrāfijas, kurās redzami zilumi uz rokām un krūtīm.

Varņins ātri vien steidzās komentēt situāciju, atzīstot savu vainu. Puisis atzīmēja, ka vardarbības cēlonis bijis alkohols. Mūziķis svinējis savu 90. alkohola atturības dienu un atkal piedzēries.

"Diemžēl es nolēmu izdzert vienu dzērienu, bet diemžēl nespēju apstāties. Asja nolēma, ka man ir gana dzert, jo es jau biju ļoti piedzēries. Tad es kļuvu agresīvs, sāku kliegt, mēģināju aiziet, viņa mēģināja mani apturēt, tāpēc cieta viņas rokas. Vēlāk, kad viņa jau bija taksometrā, es izsitu taksometra aizmugurējo logu, lai viņa neaizbrauktu," atzinās mākslinieks. 

Varņins atvainojās Asjai, kā arī viņas komandai un draugiem.

"Esmu pārliecināts, ka ne apstākļi, ne iekšējās sāpes, ne alkohola reibums mani neattaisno. Es sirsnīgi lūdzu piedošanu un vēlos pateikt, ka tiešām tevi mīlu," rakstīja mūziķis.

Šī nav pirmā reize, kad Varņinu apsūdz vardarbībā. 2018. gadā dziedātāja Sūzena, kas toreiz vēl bija viņa sieva, koncerta laikā uz skatuves paziņoja, ka vīrs viņu sit. Arī toreiz Varņins publiski atvainojās. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu