Brīnumaina izglābšanās! Māte un meita Lielbritānijā pludmalē atrod "fosiliju" - nesprāgušu kaujas granātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viltus "fosīlija".
Viltus "fosīlija". Foto: Jodie Crews/Facebook

Kurš gan nav atradis kādu intresantu objektu vai piemiņas lietu, pastaigājoties pa liedagu? 38 gadus vecā Džodija Krūza no Lielbritānijas ir pastaigājusies ar savu astoņus gadus veco meitu Izabellu un atradusi neparastas formas "fosiliju", kas ir nopietni apdraudējusi viņas ģimenes dzīvību, vēsta portāls "Metro".

Sieviete un viņas meita bija domājušas, ka ir atradušas fosiliju vai kādu kaula gabalu - lai identificētu neparasto atklājumu, Krūza šo objektu ir nofotografējusi un ievietojusi sociālajos tīklos.

Pie ieraksta kāds ir komentējis, ka šis objekts varētu būt vērtīgā ambra - vaļu vēmekļi, kas tiek izmantoti dažādu kosmētisko līdzekļu ražošanā. Komentārā ir ieteikts vielu pārbaudīt, tajā iespraužot karstu adatu - ambrai būtu jāizdala balti dūmi.

Posted by Jodie Crews on Friday, 11 December 2020

Džodija ir izlēmusi šo metodi izmēģināt, taču tas ir licis objektam strauji aizdegties. Sieviete ir ātri aiznesusi uz virtuvi un iemetusi izlietnē - tas bijis tik karsts, ka izkususi daļa no virtuves palodzes.

Posted by Jodie Crews on Friday, 11 December 2020

"Mana pirmā doma bija izglābt meitu un mājdzīvniekus. Kad biju pārliecinājusies, ka mana meita ir drošībā mājas pagalmā, devos uz augšstāvu pēc kaķēniem un mūsu diviem suņiem," uztraucošo pieredzi atstāstījusi Krūza.

Saimes kaimiņi izsaukuši ugunsdzēsējus, kas noteikuši, ka Džodijas atrastā "fosilija" patiesībā ir Otrā pasaules kara laika granāta, kas atrodas vaska aizsargkārtā.

Ģimenei ir piekodināts tuvākajā laikā uzturā nelietot krāna ūdeni, kas varētu būt piesārņots.

"Izabella Ziemassvētkos vēlējās saņemt metāla detektoru, taču nu man šķiet, ka drošāk būs viņai nopirkt spēļu konsoli - tā būs drošāk," stāstījusi Krūza, minot, ka ar šo atgadījumu ir dalījusies arī ar draugiem, piekodinot būt modriem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu