Vācu aktrise, kas ir "apprecējusies" ar uzpūšamo vīrieti, pasaulei atrāda savu mazuli (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ketrīna Šulca.
Ketrīna Šulca. Foto: Instagram/chethrin_official

28 gadus vecā vācu aktrise Ketrīna Šulce sociālajos tīklos paziņoja, ka ir apprecējusi lelli un abiem jau ir mazs plastmasas bērns, vēstī portāls "Lad Bible".

Aktrise sociālajos tīklos ir palielījusies ar savu jauno plastmasas vīru, kura vārds ir Sedriks. Šulce apgalvoja, ka ārkārtas situācijas laikā viņai kļuvis garlaicīgi, tādēļ sieviete nolēmusi iegādāties lelli, kas sastādītu kompāniju.

Sieviete dalījusies arī ar video, kurā redzams viņas plastmasas mazulis vārdā Hanneore. Klipā viņa atrādīja savu "atvasi" un jokoja par ķermeņa formas atgūšanu pēc dzemdībām. Aktrise sacīja, ka neīstais bērns tiks audzināts prom no sabiedrības vērīgās acs.

"Nevēlos, lai mans bērns uzaug kameru ielokā," teikusi sieviete.

Vietējie mediji gan apgalvo, ka Šulces izgājiens ir joks. Aktrise, visticamāk, ir vēlējusies pasmieties par slavenībām un influenceriem, kuriem patīk savas atvases atrādīt internetā un dalīties ar katru savas dzīves sīkumu.

"Instagram" publicētajā videoklipā viņa arī brīdināja Hanneloru, lai tā nemaz nesapņo izveidot karjeru kā skolotāja vai ārste, jo lellei nākotnē būs jāpārņem mammas "Instagram" un "YouTube" kontu vadība.

"Labāk samierinies ar to tagad," paziņoja Šulce.

Mediju pārstāvji uzskata, ka šīs ziņas nav mērķētas uz noteiktiem cilvēkiem - tā esot bijusi vispārēja kritika par influenceriem, kuri saņem naudu uz savu bērnu rēķina.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu