Tamāra Globa atklāj 2021. gada noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astroloģe Tamāra Globa.
Astroloģe Tamāra Globa. Foto: Ekrānšāviņš no video

Nākamais gads solās būt īpaši mainīgs, tāpēc astroloģe Tamāra Globa piedāvā 2021. gada horoskopu, lai ne tikai glābtu daudzus cilvēkus no nevajadzīgām kļūdām, bet arī lai iepriecinātu Zodiaka veiksminiekus, vēsta portāls "AstroHit". 

Tamāra Globa iesaka atbrīvoties no visām apšaubāmajām paziņām un sakariem, kā arī būt uzmanīgiem ar jaunām paziņām, jo ​​jauniegūto draugu vidū var slēpties ļaundari un skaudīgi cilvēki, kuri var sabojāt ne tikai karjeru, bet arī arī ietekmēt personīgo dzīvi.

Lai uzturētu kārtībā savu personīgo dzīvi, jābūt uzmanīgam pret savu dvēseles sabiedroto un noteikti neļaujiet attiecībās ielaist trešās personas.

Nekādā gadījumā nevajadzētu norādīt pat mazāko greizsirdības iemeslu: tas var mazināt savstarpējo uzticību! Visu brīvo laiku vajadzētu pavadīt lietderīgi, nedodot iespēju slinkumam un dīkdienībai.

Pienācis laiks piepildījumam un pašrealizācijai, un jums jāizmanto visas iespējas, ko sniedz Visums 2021. gadā. Pat ja šāda laika ir ļoti maz, jums tas jāpavada nododoties savam darbam: tad būs laiks atpūsties, baudot savu pūļu augļus.

Nepieķerieties pagātnei. Tamāra Globa ir pārliecināta, ka domas, kas pieķērušās pagātnes dzīvei, neļauj attīstīties tagadnē un aizver visas durvis daudzsološai nākotnei.

Nevainojiet sevi par nepareizajiem vārdiem vai nepareizajām darbībām, kuras jūs kādreiz esat darījis. Ir pienācis laiks visam liekajam atmest ar roku un nenožēlot to, ko neizdevās izdarīt.

Finanšu perspektīvas būs ļoti iespaidīgas. Jums jāuzņemas drosme un jāatklāj visi savi talanti, jāparāda tie pasaulei un sabiedrībai. Radošās intereses un vaļasprieki kopā ar pamatdarbu spēs dot labu peļņu.

Astroloģe mudina izbaudīt katru pozitīvo mirkli, nekautrējoties no iespaidiem un emocijām. Jums jābūt patiesam un atklātam, vairāk runājiet par savām domām un pieredzi.

Tomēr labāk ir ierobežot savu daiļrunību pret vadību, jo iestādes, visticamāk, to nesapratīs un nepieņems, un tas var kaitēt darba lietām un karjeras attīstībai.

Runājot par veselību, nevienam nav gaidāmas īpašas problēmas, taču ir svarīgi savlaicīgi veikt izmeklējumus un kontrolēt hronisku slimību gaitu. Apātiju var aizstāt depresīvs stāvoklis, kas ievilksies un novedīs pie nepieciešamības pēc psiholoģiskas palīdzības.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu