Ziemassvētku vakarā būs skatāmi vairāki svētku koncerti no Rīgas dievnamiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ilay-Meltem Dalkilinc/shutterstock.com

Ziemassvētku vakarā Rīgas dievnamos skanēs svētku koncerti, kas būs skatāmi televīzijā un tiešsaistē, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Plkst.21.30 televīzijas "ReTV" ēterā būs vērojams Rīgas kamerkora "Ave Sol" koncerts "Ziemassvētku noskaņa". Koncerta programmā skanēs Ziemassvētku melodijas, kas mīsies ar komponista Jāņa Strazda muzikālo izjūtu viņa kompozīcijās.

Kopā ar kamerkori uzstāsies komponists Jānis Strazds, soliste Ieva Parša un instrumentālisti - Māris Kupčs, Aivars Meijers, Māris Zīlmanis, Mārtiņš Zālīte un Gundars Lintiņš. Koncerta muzikālo saturu ar latviešu dzejnieku Ziemassvētku dzejas rindām papildinās Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa. Koncerta mākslinieciskais vadītājs un diriģents ir Andris Veismanis, koncertā diriģēs arī Jurģis Cābulis.

Bet no Torņakalna baznīcas raidīs koncertu "Ar mani ir gaisma", kurā uzstāsies Linda Leen, Kaspars Zemītis, Anete Kozlovska, Valdis Indrišonoks, grupa "My Radiant You", grupa "Jorspeis", Krists Indrišonoks, Mārcis Jukumsons-Jukumnieks, Rīgas Lutera baznīcas vokālais kvartets, Linda Naudiņa & Marta Millere, mācītājs Linards Rozentāls.

Koncerts būs skatāms plkst.20 Rīgas Lutera draudzes "Youtube "un "Facebook" kontos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu