Bezpajumtnieks no ugunsgrēka dzīvnieku patversmē izglābj visus tās iemītniekus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suņi patversmē. Ilustratīvs attēls.
Suņi patversmē. Ilustratīvs attēls. Foto: Celiafoto/Shutterstock

Kāds bezpajumtnieks riskējis ar savu dzīvību, lai no dzīvnieku patversmes Atlantā, ASV, kurā bija izcēlies ugunsgrēks, izglābtu vairākus kaķus un suņus, vēsta raidsabiedrība CNN.

53 gadus vecais Kīts Vokers 18. decembrī steidzās iekļūt "W-Underdogs" patversmē pēc tam, kad tās virtuvi pārņēma liesmas.

"Es biju ellīgi pārbijies, nemelošu. Man tiešām bija bail iet iekšā tajos dūmos. Bet Dievs mani tur nolika, lai izglābtu tos dzīvniekus," vīrietis sacīja CNN.

"Ja tu mīli savu suni, tu vari mīlet jebkuru pasaulē. Mans suns ir mans labākais draugs, un bez viņa es vairs nebūtu šeit, tā kā es zināju, ka man jāglābj visi tie suņi."

Kaut gan patversme netika pilnībā iznīcināta, ugunsgrēka dēļ tā vairs nav apdzīvojama, sacīja "W-Underdogs" dibinātāja Greisija Hemlina. Par laimi, tai pēc nedēļas bija paredzēts pārcelties uz jaunu mītni, kur nu dzīvo dzīvnieki.

"Viņš ir mans sargenģelis," Hemlina sacīja CNN. "Pat ugunsdzēsēji negribēji ņemties ar suņiem. Viņi izsauca dzīvnieku ķērājus, bet Kīts jau bija ēka un vilka kaķus un suņus ārā, līdz tie visi bija drošībā."

Hemlina vīrieti, kurš kopš 13 gadu vecuma ir bezpajumtnieks, pazina jau iepriekš, jo viņa ļauj Volkeram savu suni Bravo pa nakti atstāt patversmē. Vīrietis bija ceļā pēc mīluļa, kad pamanīja liesmas. viņam izdevās izglābt visus patversmes dzīvniekus - sešus suņus un desmit kaķus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu