Vai zīme no Ziemasvētku vecīša? Sanfrancisko ir parādījies no piparkūkām veidots monolīts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Debby Charlene Segal/Unsplash

2020. gads vēsturē ieies ar virkni negatīvu notikumu, taču to starpā ir bijuši arī amizanti un noslēpumaini notikumi, piemēram, savādie monolīti, kas pēdējos mēnešos parādījušies visā pasaulē. Pēdējais no šādiem objektiem ir ieturēts svētku noskaņā - vairāk nekā divus metrus augstais monolīts ir bijis veidots no piparkūku plātnēm, vēsta ziņu aģentūra AP.

Konditorejas mākslas izstrādājums ir parādījies uz paugura Sanfrancisko pilsētā ASV pirmajos Ziemassvētkos, taču priecējis garāmgājējus visai īsu mirkli - dabas stihijām pakļautais garais kārums ir sabrucis jau nākamajā dienā.

Monolīts ir bijis veidots no trīs piparkūku un glazūras šķautnēm - veidojums turējies uz saplākšņa karkasa. No mīklas veidotais mākslas objekts tāpat ir bijis dekorēts ar no konfektēm veidotām "skrūvītēm".

Just as fast as the mysterious Corona Heights gingerbread monolith went up it collapsed! Thanks Henry for taking the pic on the left...at least I got to see some of it’s remains today! ?

Posted by Dion Lim on Saturday, 26 December 2020

Monolītu pirmais ir pamanījis Sanfrancisko iedzīvotājs Anands Šarma, kurš neparasto veidojumu ir ievērojis rīta skrējiena laikā - vīrietis vietējam radio "KQED-FM" pastāstījis, ka ir sajutis piparkūku smaržu jau no zināma attāluma.

"Tas man lika pasmaidīt. Interesanti, kurš ir šī darba autors un kāpēc šis objekts ir izveidots?," brīnījies Šarma.

Piparkūku monolīts uz dienu kļuvis par iecienītu apskates objektu - ir fiksēts, ka kāds pārgalvis esot pat nokodis gabalu no pārtikas statujas, tiesa, neviens nav publiski dalījies ar atsauksmēm par noslēpumainā našķa garšu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu