Kļuvis zināms, kur karjeru varētu turpināt no Rīgas "Dinamo" atlaistais Meija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gints Meija
Gints Meija Foto: Edijs Pālens/LETA

Ilggadējais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Gints Meija karjeru varētu turpināt Čehijas čempionāta komandā Litvīnovas "Verva", kur jau spēlē Uvis Jānis Balinskis un Oskars Cibuļskis, "11TV" tiešraidē basketbola leģendai Valdim Valteram pauda Guntars Paste.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" novembra sākumā pārtrauca sadarbību ar ilggadējiem komandas balstiem Meiju un Miķeli Rēdlihu.

Abi joprojām ir bez darba, bet visas 13 KHL sezonas Rīgas "Dinamo" pārstāvējušais Meija jau drīzumā varētu parakstīt līgumu ar Čehijas klubu "Verva".

"Es tā domāju, ka Ginča būs Litvīnovā. Viņu tur gaida Balinskis ar Cibuļski. Un tā pati nauda, kas Rīgas "Dinamo". Mārča [Mārtiņš Karsums] arī tur varēja būt," sarunā ar V.Valteru sacīja Paste.

Medijs "sportacentrs.com" šonedēļ ziņoja, ka Meija trenējas kopā ar Oļega Sorokina vadīto "Optibet" hokeja līgas komandu "Rīga". Šāds piedāvājums esot izteikts arī Rēdliham, bet viņš pagaidām tam neesot atsaucies.

Meija šosezon Rīgas "Dinamo" rindās laukumā devās 11 spēlēs, kurās vārtus neguva, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, izpildīja 14 spēka paņēmienus, bloķēja piecus pretinieku metienus, nopelnīja lietderības koeficientu -4, vidēji laukumā pavadot nepilnas 12 (11:44) minūtes.

Meija spēlēja "Dinamo" kopš KHL pirmās sezonas. Viņš ir vienīgais no Rīgas "Dinamo" pirmās sezonas sastāva, kurš nav spēlējis citās komandās.

32 gadus vecais Cibuļskis šosezon 20 spēlēs "Verva" rindās guvis divus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles. 24 gadus vecais Balinskis 21 spēlē guvis divus vārtus un veicis vienu piespēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu