"Viņš manas bikses aptina ap galvu Rembo stilā." Autosporta leģenda atceras traku ballīti ar Mihaelu Šūmaheru (1)

Apollo.lv
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Britu autosporta leģenda Džeisons Plato sarunā ar "The Late Brake Show" atminējies kādu amizantu ballīti kopā ar bijušo F-1 superzvaigzni Mihaelu Šūmaheru.

Šūmahers autosporta fanu atmiņās ir iespiedies, kā viens no neatlaidīgākajiem un talantīgākajiem pilotiem, kurš jebkad sēdies pie F-1 bolīda stūres. Tomēr vācietis arī ārpus trases spēja pārsteigt.

Vai tā bija kāda prāta spēlīte, kad Niko Rosbergam Šūmahera dēļ nācās nokārtoties eļļas spainī, vai arī, kad pēc sestā čempiona titula izcīnīšanas 2003. gadā svinības pārtapa īstenā grautiņā un leģendārais pilots bija viens no galvenajiem vaininiekiem.

Par kādu gadījumu, kad Šūmahers atkal ieslēdza savu "neganto" režīmu atcerējās jau pieminētais Plato. Braucējs stāstīja par kādu privāto ballīti, kurā piedalījies arī Šūmahers.

"Biju šajā ballītē kopā ar Endiju Prio. Vakara gaitā manāmi iereibusi ieradās arī viņa kundze. Līdz ar to pēc neilga laika Endijam nācās doties viņu "savākt". Sēdējām pie bāra un, pirms došanās prom, Endijs man ar pirkstu parādīja uz Mihaelu un sacīja: "Uzmanies! Es zinu šo viņa skatienu. Esi uzmanīgs." Tajā mirklī nesapratu, par ko Endijs runā," atcerējās Plato.

Neilgi pēc tam pieredzējušais autosportists pārliecinājās, par ko viņa amata brālis runāja: "Turpināju pie bāra runāt ar kādu citu, nepievēršot Mihaelam uzmanību. Viņš gāja garām un pēkšņi, bez brīdinājuma ielika rokas manās bikšu aizmugurējās kabatās un noplēsa pusi no manām biksēm!"

Un tā Plato neizpratnē palicis ar pusi no savām biksēm, šokēts par tikko notikušo.

"Tad es mēģināju noraut viņa drēbes. Uz zemes sākām cīkstēties. Noplēsu viņa kreklam vienu piedurkni. Pielecām kājās un viņam rokās joprojām bija daļa no manām biksēm. Tad viņš manas bikses aptina ap galvu Rembo stilā. Un viņš vienkārši smējās. Nodomāju, ka tas nebūt nav smieklīgi," sacīja pilots.

Nākošajā mirklī abi piloti atskārtuši, ka apkārtējo ballīti piemeklējis vesterna cienīgs scenārijs, kad bārā divu vīru nesaskaņas pārtop par masveida nekārtībām. Arī Plato aprakstītajā ballītē cilvēki sākuši viens otra apģērbam nodarīt bojājumu.

"Ja jūs šajā ballītē ienāktu no malas, jūs tikpat ātri izietu ārā," nobeigumā noteica Plato.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu