Pāvels Globa atklāj, kuras trīs Zodiaka zīmes janvārī piedzīvos pamatīgus likteņa triecienus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

2021. gada janvāris būs nelabvēlīgs trim Zodiaka zīmēm, uzskata astrologs Pāvels Globa. Kas sagaida šīs Zodiaka zīmes un kā tās tiks galā ar visām grūtībām, kuras radīs liktenis? Par to vēsta portāls "Astrohit".

Vēzis

Janvārī Vēžiem būs nepatikšanas, jo veiksme no viņiem pilnībā novērsīsies. Mēneša otrajā pusē šī zīme jutīs, ka spēki viņus ir pametuši, un būs vīlušies sevī un apkārtējos. Jums vienkārši vispirms jāpievērš uzmanība saviem mīļajiem, aizmirstot par naudu.

Pastāv liela varbūtība, ka ģimene var pagriezt muguru pret nekaunīgajiem Vēžiem, jo viņi sāka pārāk daudz atļauties. Protams, situācijas ir dažādas, un viss ir tīri individuāli, taču šai zīmei tomēr vajadzētu padomāt, pirms kaut ko darīt. Pretējā gadījumā viņiem draud iespējamība palikt vieniem.

Jaunava

Jaunavām būs krīze mīlas frontē. Mīļotais cilvēks var viņus "iepriecināt" ar pārliecinošām ziņām, par kurām Jaunavas nebūs priecīgas. Tāpat Jaunavām jābūt piesardzīgākām ar vārdiem un darbībām - otrās pusītes nervi jau ir pie robežas. Viņiem vajadzētu domāt par savām kļūdām un runāt ar savu mīļoto.

Katram pārim jēdziens "kaislība" vienmēr ir atšķirīgs, tāpēc, lai sirdīs atkal iedegtu uguni, Pāvels Globa iesaka izmēģināt kaut ko jaunu un kopā. Nemeklējiet izklaides ārpus attiecībām.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji no negaidītiem notikumiem, kas notiek viņu dzīvē, ilgstoši var nonākt depresijas stāvoklī. Skorpioni būs vīlušies cilvēkos, tostarp rados, un šis apstāklis ​​radīs finansiālus zaudējumus, problēmas darbā un ģimenes strīdus. Vienkārši pārdzīvojiet šo mēnesi. Klusi un nepieņemot izšķirošus lēmumus - visam pienāks savs laiks. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu