Dānijā bērnu kanāls laidis klajā multfilmu par supervaroni ar "garāko dzimumlocekli" pasaulē (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dānijā bērnu kanāls "DR Ramasjang" laidis klajā multfilmu par supervaroni ar pasaulē "garāko dzimumlocekli", kurš kadros attēlots kā svītraina čūska. Kā bērni un vecāki uztver šo jauno pārraidi? 

Multfilmas galvenais varonis Džons palīdz cilvēkiem - tā, piemēram, viņš izmanto savu vīrišķo mantību kā propelleru, ar kuru lido un dzēš ugunsgrēkus, kaut ko izvelk no ūdens, padzen lauvu un pat palīdz kaimiņam pacelt Dānijas karogu mastā. Tomēr reizēm dzimumloceklis sāk "dzīvot pats savu dzīvi" un rīkoties negaidīti - reiz viņš rūpnīcā nozog desu, bet citreiz bērnam saldējumu. 

Multfilmas ievada dziesmas vārdi klāsta, ka Džonam ir milzīgs dzimumlocekļa garums, ar kuru "viņš neko nevar izdarīt".

Vietnē "Facebook" ātri vien tika sākta diskusija par karikatūras piemērotību tās mērķauditorijai - bērniem līdz 10 gadu vecumam. Daudzi cilvēki ar redzēto nav apmierināti un pieprasa multfilmu no kanāla izņemt. Tomēr gana daudz ir arī tādu, kas atbalsta projektu. 

Kanāla vadītājs Mortens Hansens strīdu gan izbeidza. Viņš paziņoja, ka translācija ar Džonu turpināsies. Tāpat viņš atzīmēja, ka ir bezjēdzīgi iesniegt sūdzības Dānijas Seksualitātes izglītības komisijai, jo viņu eksperti ir multfilmas līdzautori. Kopumā tikušas izveidotas 14 epizodes, no kurām pirmo noskatījušies 86 tūkstoši bērnu, un, pēc Hansena teiktā, visi esot "laimīgi". 

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu