Agnese Vārpiņa atklāj, kāpēc pameta darbu televīzijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agnese Vārpiņa
Agnese Vārpiņa Foto: Agneses Vārpiņas privātais arhīvs

Kādreizējā TV3 personība Agnese Vārpiņa intervijā izdevumam "Ieva" atklāj, kāpēc 2019. gada sākumā pameta darbu televīzijā

Kā uzsver Vārpiņa, tas nebija pēkšņs lēmums: "Žurnālistika līdz šim lēmumam bija ļoti liela manas dzīves daļa. Tam brīdim bija iekšēji jāsagatavojas. (..) Esot dzīves posmā un tādā vecumā, kur cilvēku motivē ne tikai mīlestība pret profesiju, bet ir arī zināmas saistības un pienākumi, ir brīdis, kad saproti, ka gribas stabilākus darba apstākļus. Turklāt vienā darbavietā biju pavadījusi teju 19 gadu, manī bija vēlme ko mainīt."

Vārpiņa norāda, ka Laikā, kad ir tik daudz viltus ziņas, kvalitatīva žurnālistika ir ļoti nepieciešama un cer, ka žurnālistu darbs tiks novērtēts arvien vairāk, arī atalgojuma ziņā. 

"Protams, kolēģi bija pārsteigti, jo uzskatīja, ka man aiziet no televīzijas ir tāpat kā rīsiem paziņot, ka aiziet no plova," nosaka Vārpiņa.

Vaicāta, vai kādreiz varētu atgriezties televīzija, Vārpiņa šādu iespēju neizslēdz, sakot: "Nekad nesaki - nekad. Jā, man patīk profesija, kuru es joprojām uzskatu par savu."

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu