Ciemošanās Jelgavas novadā beidzas ar pamatīgu naudassodu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Šodien par privāta pasākuma rīkošanu kādā mājoklī Jelgavas novadā policija piemērojusi vienu 250 eiro un divus 600 eiro sodus, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Glūdas pagastā trīs personas no dažādām mājsaimniecībām bija sapulcējušās privātā pasākumā, tādējādi pārkāpjot Ministru kabineta rīkojumu "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu", kas aizliedz privātus pasākumus un privātu pulcēšanos, izņemot pasākumus vienas mājsaimniecības ietvaros.

Policijā par notikušo sākti trīs administratīvā pārkāpuma procesi. 1987. gadā dzimušai sievietei un vīrietim piemērots naudas sods 600 eiro katram, savukārt 1980. gadā dzimušai sievietei par ciemošanos būs jāsamaksā 250 eiro.

Bet Bauskas novada Ceraukstes pagastā kādā dzīvoklī 1971. gadā dzimis vīrietis kopā ar personām no dažādām mājsaimniecībām lietoja alkoholiskos dzērienus. Šajā gadījumā policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots 200 eiro naudas sods.

Otrdien arī kādā dzīvoklī Pļaviņu novada Aiviekstes pagastā pulcējās trīs vīrieši no dažādām mājsaimniecībām. Tāpat pārbaudes laikā konstatēts, ka viens no vīriešiem dzīvo Latvijas teritorijā bez deklarētas dzīvesvietas.

Sākti septiņi administratīvo pārkāpumu procesi - par pulcēšanās ierobežojumu neievērošanu, par mutes un deguna aizsega nelietošanu un par dzīvesvietas nedeklarēšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu