Nestrādājošs luksofors un smaga avārija. Uz Rīgas apvedceļa izvedojas pamatīgs sastrēgums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Šodien pēcpusdienā uz Rīgas apvedceļa izveidojās iespaidīgs sastrēgums, jo ceļu bija aizšķērsojuši divi krustojumā nestrādājoša luksofora dēļ avarējuši auto, vēsta raidījums "Degpunktā".

No rīta noslogotajā ceļa posmā, kur krustojas šoseja Rīga-Ogre un Rīgas apvedceļš vairākas stundas šoferi brauca, vadoties pēc tur uzstādītājām ceļu zīmēm, taču, kā tas bieži notiek neierastās situācijās, daudzi stūrēja, tā teikt, pēc sajūtām.

Ap plkst. 15 kāds vieglā auto šoferis iebrauca krustojumā nepamanot, ka pa galveno ceļu tuvojas kravas automašīna. Glābties vairs nebija iespējams un notika jaudīga sadursme.

"Tādēļ, ka luksofors nestrādā un arī ceļš tāds. Principā, mana vaina ir, ka nepamanīju," stāstīja "Volkswagen" šoferis.

"Volkswagen" palika stāvot krustojuma vīdū, bet fūre neticamā veidā palika uz riteņiem, nostājās šķērsām un nobloķēja pilnīgi visas braukšanas joslas uz Rīgas apvedceļa. Notikušajā vadītāji viens otru nevaino, norādot, ka galvenais ir tas, ka visi ir sveiki un veseli.

"Briesmīgi. Nepatīkama pašsajūta. Protams, ka varēja trakāk beigties. Pats svarīgākais, ka cilvēks ir dzīvs. Svarīgi, ka arī mēs necietām. Tie ir metāllūžņi," stāstīja kravas automašīnas šoferis.

Lai atbrīvotu brauktuvi, tālbraucējiem vispirms bija jāatvieno piekabi no vilcēja. Satiksmes kustība uz Rīgas apvedceļa pilnībā atjaunota tikai plkst. 17.

Kā ziņo uzņēmuma "Sadales tīkls" pārstāvji, kas konkrētā vietā atslēdza luksoforiem elektropadevi, tas tika izdarīts, jo tuvākājā apkaimē veikti tīklu modernizācijas darbi.

Tie bijuši ieplānoti un par tiem savlaicīgi tika informēti atbildīgie dienesti, to skaitā arī ceļu policisti.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu