"Daudz laimes, mana mīlestība!" No jauna uzvirmo runas par Jutas Valdmanes iespējamām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pērn vērīgākie fani pamanīja, ka fitnesa skaistule Juta Valdmane sociālajos tīklos manīta koķetējot ar, iespējams, jaunu sirdsāķīti. Lai gan abi tā arī nav tieši komentējuši savas attiecības, nu kungs vārdā Juris Kupris parādīja, kādu dāvanu viņam sarūpējusi Valdmane.

Atgādinām, ka vietnē "Instagram" tika manīta koķeta komentāru apmaiņa pie fotogrāfijām starp Valdmani un Kupri. Viņa vīrieti sauca par runčuku, kā arī parādīja, ka viņš viņai vairākkārt sagādājis jaukus pārsteigumus.  

Lai gan līdz šim par abu iespējamām attiecībām bija klusums, nu parādījies jauns iemesls spekulēt, ka abi tomēr ir kopā.

Kupris sociālajos tīklos dalījās ar kadriem, kuros saņēmis dāvanu dzimšanas dienā - somu ar personalizētu vārdu, kā arī jauku kartīti. Pie video Kupris atzīmēja Valdmani, atklājot, ka viņa sarūpējusi šo pārsteigumu.

"Daudz laimes dzimšanas dienā, mana mīlestība! Novēlu tev visu to labāko, lai visi sapņi un vēlmes piepildās. Sūtu tev neskaitāmi daudz skūpstu un apskāvienu," rakstīts kartītē, kurā ir paraksts "Juta". 

Arī Kupris video dzirdams sakām, ka viņš dāvanu dievina, kā arī sūtot bučām līdzīgas skaņas. 

Foto: Instagram/ juriskupris

Pēc Jura publicētajām fotogrāfijām var spriest, ka viņš jau ilgāku laiku pavada ASV. Izdevums "The New York Times" savulaik nodēvēja Juri par pieprasītāko treneri Ņujorkā. Viņš vairākkārt parādījies arī TV ekrānos – kanāla NBC šovā "Today Show" un "Fox 5 News", arī žurnālos "Men’s Health" un "New York Magazine" intervēts kā sporta eksperts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu