Ļera Kudrjavceva parāda, kā izskatījās pirms plastiskajām operācijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV personība publicēja 26 gadus vecu fotogrāfiju un fani steidza apspriest sievietes izskatu pirms plastiskās ķirurģijas iejaukšanās. 

TV personība Ļera Kudrjavceva savā "Instagram" profilā ievietoja fotoattēlu, kurā pozē kopā ar saviem kolēģiem - profesionālu pokera spēlētāju Ivanu Demidovu un TV raidījumu vadītāju Otaru Kušanašvili.

"Aiziet! 1995. gads," attēlu parakstīja TV dīva.

Fotogrāfijā redzamajai Kudrjavcevai ir 24 gadi un tieši 1995. gadā viņa uzsāka strādāt televīzijā. Viņa vadīja programmas "Party Zone" un "MuzOboz" kopā ar Otaru Kušanašvili.

Zvaigznes fani bija sajūsmā par fotogrāfiju, jo beidzot viņiem bija iespēja redzēt TV zvaigzni, kad viņa vēl nebija piedzīvojusi plastiskās ķirurģijas iejaukšanos.

"Ļera, tagad Jūs izskatāties daudz labāk!" komentēja kāds sekotājs. 

Pirms 15 gadiem zvaigznei tika veikta krūšu palielināšanas operācija. Diemžēl ķirurģiskā iejaukšanās pamatīgi kaitēja zvaigznes veselībai. 2019. gadā Kudrjavcevai bija pārsprāgusi viena no ievietotajām silikona krūtīm.

"Es ievietoju implantus krūtīs. Uz sertifikāta bija rakstīts - mūža garantija, un ārsts teica, ka tiem saplīst nav iespējams," sacīja zvaigzne. Viņa atzīmēja, ka toreiz krūšu plastiskā operācija Krievijā bija milzīgs retums. Neviens patiesībā nesniedza nekādu informāciju par iespējamām sekām. Zvaigzne atklāj, ka jutās kā izmēģinājuma trusītis, bet lielisku krūšu dēļ viņa piekrita riskam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu