Pāvels Globa atklāj, kuros gados dzimušajiem 2021. gads sola veiksmi, kuriem - neražas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Katram no mums ir ne tikai "parastā" Zodiaka zīme, bet arī ķīniešu Zodiaka simbols, kuru noskaidro pēc dzimšanas gada. Slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa nesen intervijā radio stacijai "Retro FM" ir atklājis, kuru gadu pārstāvjiem 2021. gads būs veiksmīgs, kā arī tos, kuriem būtu jāpiesargās, vēsta portāls "7 Days".

Astrologs sākumā min, ka šis ir gads, kurā ikkatram varēs uzspīdēt veiksme, taču ar vienu nosacījumu - būs smagi jāstrādā, tāpat kā šī gada "saimniekam", Vērsim. Šis gads būšot īpaši veiksmīgs cilvēkiem, kuri ir spējīgi nospraust lielu mērķi un virzīties tā sasniegšanai, uzņemoties atbildību.

Cilvēkiem, kuri līdz šīm ir paļāvušies uz "labvēlīgiem" likteņa vējiem, 2021. gads var izrādīties sarūgtinājumu pilns. Astrologs atgādina - ikkatrs ir savas laimes kalējs, turklāt jāatceras, ka panākumi lielākoties nav atkarīgi ne no viena cita, kā vien paša.

Visvairāk, pēc Globas domām, 2021. gadā veikšoties Vērša, Čūskas un Gaiļa dzimušajiem - šiem cilvēkiem ir gaidāma karjeras izaugsme, veiksme biznesā un labas attiecības ar līdzcilvēkiem.

Zināma veiksme gaidāma arī Kaķa (Truša) un Cūkas gados dzimušajiem - šo cilvēku panākumi lielā mērā būs atkarīgi no spējas pielāgoties saviem apstākļiem.

Visgrūtāk 2021. gadā klāsies Suņa, Kazas un Pūķa gadā dzimušajiem - viņiem būšot nepieciešamas pamatīgas spēka rezerves, jo priekšā ir gaidāmas daudzas "melnās strīpas". Zvaigžņu pazinējs šiem cilvēkiem iesaka saglabāt piesardzību, nepadoties provokācijām un neiesaistīties potenciāli bīstamās situācijās.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu