"Mums palīdzēja alus!" Austrālijā izglābti uz piepūšamā matrača atklātā jūrā dreifējoši puiši (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/ENews

Divi puiši Austrālijā baudīja atpūtu uz piepūšamā matrača laiski dreifējot pa jūru, kad pēkšņi uzpūta spēcīgs vējš un aizveda viņus atkātā jūrā, vēsta portāls "Lad Bible".

Džeksona Perija un Noa Palmera brīvdiena sākās brīnišķīgi - puiši atslābināti malkoja alu un uz piepūšamā matrača dreifēja pa jūru Austrālijas rietumos. Tomēr, kad uzpūta spēcīgs vējš, viņu jautrā pēcpusdiena ātri pārvērtās par satraucošu situāciju.

"Mēs domājām, ka atpūtīsimies un uz mirkli dreifēsim pa ūdeni uz matrača, bet tad sapratām, ka vējš mūs ir aizvedis tālu prom. Mēs nevarējām apstāties, mēs tikai turpinājām peldēt tālāk un tālāk atklātā jūrā," sacīja Džeksons.

Puišiem paveicās, jo viņu telefoniem bija atlicis vēl nedaudz baterijas, tāpēc viņi piezvanīja savam draugam Teksam un paskaidroja situāciju.

Tekss ātri sēdās uz sava ūdensmotocikla un brauca uz matrača pusi, cerot, ka puišus savlaicīgi atradīs. Lai gan Džeksons un Noa atklātā jūrā pavadīja trīs stundas, puiši atzīst, ka situāciju uzlabojis lielais alus daudzums, kas viņiem bijis līdzi. "Mums tiešām palīdzēja alus, citādi būtu ļoti satraukušies," sacīja Džeksons. 

Viņi peldēja atklātā ūdenī četrus kilometrus no krasta, un pēdējās stundas laikā piepūšamais matracis ir sācis izlaist gaisu, taču to Džeksonam ātri izdevies salabot. Galu galā Tekss izglābis abus puišus no neparedzētā brauciena. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu