Pāvels Globa nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras martā piedzīvos lielas pārmaiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Krievu astrologs Pāvels Globa sastādīja prognozi 2021. gada martam, izceļot tajā trīs Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem pirmais pavasara mēnesis sola milzīgas pārmaiņas dzīvē, vēsta portāls "RusTVNET".

Auns

2021. gada marta horoskops paredz daudzus spilgtus notikumus un izmaiņas Aunu dzīvēs. Pirmkārt, tas attiecas uz mīlestību un ģimenes jomām, kā arī attiecībām ar draugiem. Agrā pavasarī Auniem būs jāanalizē un jāpārvērtē sava rīcība. Marta otrajā pusē var rasties neatrisināti jautājumi un strīdi.

Skorpions

Skorpioniem martā kā akmens novelsies no sirds. Pavasara sākums viņiem būs pārtraukums no smagajiem ziemas darbiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs laiks sazināties ar ģimeni, izbaudīt brīvo laiku un vaļaspriekus. Kopumā mēnesis būs diezgan mierīgs, tikai marta beigās ir iespējami daži incidenti, kas var izsit no ierastā ritma.

Mežāzis

Mežāžiem marta horoskops sola jaunas mīlas paziņas. Astrologs iesaka šiem cilvēkiem neatmest romantikai ar roku, jo tas var būt ļoti patīkams un gaišs periods. Kā pāris, Mežāži attiecībās piedzīvos ievērojamu uzlabošanos. Darbā un finansēs viss notiks diezgan vienmērīgi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu