Bijušais šova "Ekstrasensu cīņas" vadītājs Sergejs Safronovs atklāj, ka cīnās ar vēzi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais šova "Ekstrasensu cīņas" vadītājs, iluzionists Sergejs Safronovs atklāja, kā uzzinājis par savu diagnozi un kā ar to cīnās.

Nesen visai Safonovu ģimenei tika veikta ikgadējā medicīniskā pārbaude. 38 gadus vecais Sergejs Safronovs bija pārliecināts, ka viss būs kārtībā, jo ievēroja veselīgu dzīvesveidu.

Tomēr Safronovam bija parādījušies simptomi - svīšana, kamols kaklā, aizrīšanās, bet viņš atzina, ka nepievērsa tiem sevišķu uzmanību.

Veicot ultrasonogrāfiju, ārsts atrada audzēju. Šā gada janvārī Safronovam tika diagnosticēta Hodžkina limfoma - ļaundabīga limfoīdo audu slimība. Viņam nekavējoties bija jāveic operācija. Pēc operācijas iluzionistam tika veikta bezmaksas ķīmijterapija valsts klīnikā.

Safronovs atzina, ka viņam bija grūti izturēt ķīmijterapiju, taču viņš izgāja divus tās kursus. Viņu šajā cīņā atbalsta sieva, bērni un draugi. 

"Pasaule ir tik liela, ka katrā tās stūrī katru dienu, katru stundu, minūti, sekundi kaut kas notiek. Mums šķiet, ka tas ir kaut kur tur tālu un tas mūs nekad neskars. Bet nē. Savā dzīvē esmu piedzīvojis visu. Gan priekus, gan bēdas. Ko vēl liktenis man dos? Dievs vien zina. Es uzskatu, ka visi pārbaudījumi nav nejauši. Tie mums kaut ko māca. Liels paldies visiem par atbalstu. Es to jūtu. Es zinu, ka viss būs kārtībā! Es pat nepieļauju citas domas," vietnē "Instagram" rakstīja iluzionists. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu