Meganas Mārklas draudzene atklāj, ka ir īsziņas un e-pasti, kas apstiprina skandalozās intervijas faktus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla un Princis Harijs.
Megana Mārkla un Princis Harijs. Foto: AFP / Scanpix

Lielbritānijas prinča Harija sieva, ASV aktrise Megana Mārkla nesen intervijā atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi par pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā. Šajā stāstā savu nostāju atklāja arī Mārklas draudzene aktrise Janīna Gavankara. 

Meganas Mārklas draudzene aktrise Janīna Gavankara, ar kuru Mārkla ir pazīstama jau 17 gadus, sacīja, ka abas kopā skatījušās skandalozo interviju. 

"Mēs visi esam priecīgi, ka dzīvojam jaunā laikmetā. Mums jāsaka taisnība. Tagad viss ir citādi. Ir patīkami redzēt, ka viņi jūtas brīvi," sacīja aktrise.

Pēc Gavankaras teiktā, Megana vērsusies gan pie draugiem, gan vīra, kad nav varējusi saņemt nepieciešamo palīdzību no karaliskās ģimenes. Aktrise piebilda, ka Meganas iekšējās cīņas bija labi zināmas arī karaliskajās aprindās.

"Megana bija ļoti izolēta. Es personīgi varu teikt, ka tas mani ļoti sadusmoja. Es gribēju viņu aizstāvēt, bet viņa mums teica, lai nekad nesniedzam komentārus. Pēc gadiem mēs tagad redzam, kā ir patiesībā," sacīja aktrise.

"Megana vienmēr ir bijusi ļoti atvērta. Viņa vienmēr dalījās savos pārdzīvojumos, taču tas mainījās, kad viņa pievienojās karaliskajai ģimenei," piebilda Gavankara.

Aktrise norādīja, ka, visticamāk, kādā brīdī parādīsies sīkāka informācija par notikumiem iekšpus pils sienām, jo visam, ko Megana sacīja intervijā, ir atrodami apstiprinājumi īsziņās un e-pastos. Turklāt Meganai un Harijam ir daudz iespēju šobrīd pierādīt savu stāsta pusi.

"Patiesība nāks gaismā. Es netaisos iedziļināties detaļās. Es nejūtos tā, ka tā ir mana vieta. Es tikai priecājos, ka tas tiek izskatīts, jo patiesība patiešām atbrīvo. Tagad viņi var atgriezties pie tā, uz ko patiesībā bija koncentrējušies, kā viņi patiesībā satikās un iemīlējās, un tas notika, pateicoties humānās palīdzības un vides aizsardzības darbam," nobeigumā sacīja Meganas draudzene. 

Atgādinām, ka intervijā ar ASV televīzijas zvaigzni Opru Vinfriju Mārkla izteicās par "bažām", kas karaļnamā bijušas par to, "cik tumša" būs viņas dēla ādas krāsa. Harijs viņai atklājis, kas teikts oficiālajās sarunās par Ārčija izskatu, kā arī to, kādi drošības pasākumi viņam būtu jānodrošina.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu