Gintas Lapiņas amerikāņu mīļotais Latvijas TV šovā velta modelei jaukus vārdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV dzīvojošā latviešu modele Ginta Lapiņa kopā ar mīļoto vīrieti, uzņēmēju Braienu Naitu piedalījušies pirmajā kopīgajā intervijā Latvijas šovā - STV Pirmā! "Kad viņas satiekas".

Vaicāta, kā abi iepazinušies, Lapiņa atklāja, ka tas noticis kādā modes skatē Ņujorkā. Simpātijas ātri vien uzplaukušas un abi sāka braukt viens pie otra ciemos - viņš pie Gintas uz Ņujorka, bet Ginta - uz Losandželosu. Nu Lapiņa par abu mājvietu sauc Kaliforniju. 

Uz "Kad viņas satiekas" vadītāju lūgumu, intervijai pievienojās arī pats Naits, kurš nosauca Gintas trīs labākās īpašības. "Ginta ir ļoti vienkārša. Viņa ir gudra un viņai ir ļoti plaša sirds."

Ginta un Braiens nav izņēmums - pandēmijas skārusi arī viņus, un abi kopā pavada teju visu laiku. Par to, kā abi pārdzīvo šo laiku, Ginta saka: "Ir, ir bišķiņ par traku! Man liekas, ka cilvēki vispār nav radīti, lai būtu tik ļoti visu laiku kopā. Es neesmu arī pie tā pieradusi, jo es konstanti braucu, kaut kur lidoju, un man ir darbs. Es metos iekšā un daru savas lietas. Tagad noteikti ir tāds izaicinošs laiks, jo mums šis dzīvoklis ir diezgan atvērts un visu var dzirdēt."

"Es jau viņam teicu - ja mēs šito izturējām, tad jau mēs varam jebko dzīvē izturēt."

zināms, pāris šovasar kļūs par vecākiem pirmdzimtajam. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu