VIDEO ⟩ Magone pēc spraigā skandāla un vīra atgriešanās no policijas iecirkņa cenšas skaidrot attiecības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nupat “Slavenības. Bez filtra” skatītāji varēja vērot trillera cienīgus kadrus - Magones Šutovienes vīrs Žanis negaidīti atgriezās pie ģimenes no ārzemēm, tomēr abu satikšanās nenotika gluži romantiskā gaisotnē. Kā viņu attiecības risinās tālāk?

Atgādinām, ka iereibušais Žanis sāka ar sievu skaidroties un pārmest dzejnieka viesošanos, kamēr Magone, iztulkojot vīra teikto kā agresīvu uzbrukumu, metās mukt no viņa. Dramatiskajos notikumos “Avotiņu” sētā iesaistījās pat likumsargi, bet Žanim nakti nācās pārlaist policijas iecirknī.

Nu, pēc policijas iecirknī pavadītās nakts, Žanis atgriezās ģimenē. Notikušo Magone vīram piedevusi, taču akcentēja - ja kaut reizi tas atkārtosies un vīrs izrādīs vardarbīgas uzvedības pazīmes, viņa to vairs nepiedos.

Abi laulātie centās izrunāties par notikušo - Žanis skaidroja, kā juties, uzzinot, ka dzejnieks viņa mājās palicis pa nakti, bet Magone uzstāja - lai arī dzirksts abu starpā uzvirmojusi, nekas vairāk nav bijis un vīram nav tiesības viņai neko pārmest. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu