Reperis ansis komentē "Zelta mikrofonam" un mūziķiem veltīto kritiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

16. martā "Zelta mikrofona 2021" ceremonijā tika paziņoti aizvadītā gada spožākie ieraksti Latvijas mūzikā. Pēc tiešraides pasākums izpelnījās asu kritiku no cilvēkiem, kuru nu komentēja reperis ansis -  vienīgais mūziķis, kurš balvu pasniegšanas ceremonijā saņēma vairākas "Zelta mikrofona" statuetes, un kura albums “Liela māksla” tika godināts kā 2020. gada Labākais hip-hop mūzikas albums un Gada albums.

Ceremonijā ansis izcēlās arī ar to, ka visur bija redzams maskā, kā arī, pat saņemot balvu, strikti ievēroja distanci. Tagad reperis izdevumam "Vakara Ziņas" izteicās par pašu pasākuma norisi.

"Pēdējais gads bija briesmīgs, bet mēs, mūziķi, pat skaļi neizsakāmies, cik ļoti ir apcirpts mūsu maizes darbs - vienkārši pacietīgi sēžam un visu šo laiku gaidām.

Un tad ir mazlietiņ dusmas, ja redzi, ka par mūziķiem runā kā par īpaši priviliģētu eliti, lai gan gada laikā esam varbūt divreiz izgājuši no mājas uz kādu pasākumu.

No otras puses, šis ir laiks, kad mums ir jābūt vēl atbildīgākiem, nekā jebkad ir licies, ka tādiem jābūt," bilda ansis.

Atgādinām, ka "Zelta mikrofona" producente Elita Mīlgrāve portālam "Apollo" norādīja, ka  "Zelta mikrofona" ceremonijas ieraksts esot bijis viens no visrūpīgāk plānotajiem un no drošības viedokļa vissagatavotākajiem beidzamā gada laikā.

"Atbildot uz kritiku par to, ka TV tiešraide vispār notika, varam teikt, ka – līdzīgi kā augsta līmeņa sportā un kultūras pasākumos – Mūzikas ierakstu gada balva “Zelta mikrofons” ir valsts nozīmes mūzikas industrijas pasākums. Un, līdzīgi kā augsta līmeņa sportā un kultūras pasākumos, arī "Zelta mikrofona" ceremonija tika organizēta, ievērojot visus drošības protokola noteikumus," skaidroja Mīlgrāve.

Foto: Zelta mikrofona 2021 ceremonija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu