"Kā satikt spoku." NBA zvaigzne par pirmo tikšanās reizi ar Maiklu Džordanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/ Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Džamals Kravfords, viesojoties Šanona Šārpa podkāstā "Club Shay Shay" dalījās ar atmiņām par pirmo reizi, kad satika leģendāro Maiklu Džordanu.

Džamals Kravfords tika draftēts 2000. gadā, kas ir tieši pa vidu starp Džordana karjeras otro noslēgumu un viņa atgriešanos Vašingtonas "Wizards" rindās. Pie tam Kravfordu 2000. gada draftā izvēlējās neviena cita komanda kā Džordana bijusī vienība Čikāgas "Bulls".

Kravfords un Džordans tajā vasarā sadraudzējās un gados jaunais aizsargs pat pēcāk tēloja Džordana jaunāko versiju ikoniskajā "Gatorade" reklāmā.

Kravfords bijušajam NFL spēlētājam Šanonam Šārpam pastāstīja, kā tad bija pirmo reizi satikt savu elku.

"Mans tēvs pirms drafta teica: "Hei, Maiklam Džordanam patīk tava spēle." Un tas bija pirms sociālajiem medijiem. Es tēvam atbildēju: "Nomierinies! Kā tu zini, ka es patīku Maiklam Džordanam?"," atcerējās Kravfords.

Pienāca laiks draftam un jauno aizsargu tik tiešām izvēlējās Džordana bijusī komanda. Tajā pat vasarā Džordana personīgais treneris Tims Grovers Kravfordu uzaicināja trenēties kopā ar leģendāro aizsargu, jo viņš strādāja pie atgriešanās Vašingtonas "Wizards" rindās.

"6:30 no rīta ierados treniņā un mēs ar aprunājāmies ar Timu un Maiku. Protams, negribēju treniņā runāt pārāk daudz. Viņš mani uzaicināja trenēties kopā arī turpmāk. Es par to gribēju paziņot visai pasaulei. Tā viņa aura...Tas bija, kā satikt spoku. Viņš nešķita īsts," sacīja Kravfords.

Šādam apgalvojumam piekrita arī Šenons Šarps, kurš gan ēterā allaž visu laiku labākā spēlētāja debatēs priekšroku dod Lebronam Džeimsam, nevis Džordanam: "Negribas šādi zaimot, bet viņš ir kā Dievs. Un to saka visi, kas ir viņu satikuši. Arī lielākās zvaigznes - Šaks, Lebrons. Visi saka, ka viņš ir kā Dievs, ka viņš ir dažus centimetrus virs zemes."

Džamals Kravfords savas karjeras laikā bija viens no NBA labākajiem rezervistiem. Sezonas labākā sestā spēlētāja balvu veiklais aizsargs savā karjeras laikā izcīnīja trīs reizes. 2019. gadā, Kravfords vēl pamanījās sezonas pēdējā mačā gūt 51 punktu, kļūstot par vecāko basketbolistu, kurš ir sasniedzis 50 punktu robežu. Zīmīgi, ka iepriekš šis rekords piederēja tieši Džordanam.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu