Atkal nomainīta "KPV LV" valde (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Uzņēmumu reģistrs (UR) atkal reģistrējis jaunu politiskā spēka "KPV LV" valdi - tajā atkārtoti atgriezušies pie varas esošie politiķi, liecina "Firmas.lv" informācija.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem, no 1.aprīļa politiskā spēka valdē ir labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas deputāti Ēriks Pucens, Māris Možvillo, Ieva Krapāne, kā arī Jurģis Miezainis un Krists Bergans-Berģis.

Savukārt valdes locekļu statusu ir zaudējuši Toms Andersons, Artūrs Vējš, Miks Vizbulis, Elita Lazda, Agnese Zaļakmentiņa un Raimonds Nipers.

Kā ziņots, "KPV LV" iekšienē starp pagājušā gada 6.decembrī ievēlēto valdi no vienas puses un pie varas valstī esošajiem "KPV LV" politiķiem no otras puses bija raisījušās domstarpības. UR vispirms reģistrēja 6.decembra valdi, tad 12.decembrī ievēlēto valdi, līdz ar to 6.decembra valde zaudēja savas pilnvaras, bet tad atkal pie teikšanas nonāca 6.decembra valde.

Tagad atkal situācija ir mainījusies un partijas valdes sastāvā ir tie paši valdošās koalīcijas politiķi, kas tika ievēlēti valdē 12.decembrī, proti, Petraviča, Pucens, Možvillo un Krapāne, kā arī vēlāk partijas valdē nonākušais Jurģis Miezainis un Krists Bergans-Berģis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu