"Atpūtas dienu nebūs." Makgregors atklāj nākamās cīņas datumu un sagatavošanās plānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Ar komentāriem par savu nākamo cīņu "Twitter" kontā ir dalījies UFC īru superzvaigzne Konors Makgregors.

Jau iepriekš UFC prezidents Deina Vaits izteicās, ka Konora Makgregora un Dastina Porjē trešais duelis varētu norisināties 11. jūlijā (pēc Latvijas laika) "UFC 264" cīņu šova ietvaros.

Pēcāk šo pašu datumu savā "Twitter" kontā izcēla Porjē un tagad apstiprinājumu ir devis arī Makgregors. Lai gan oficiālais paziņojums no UFC vēl, visticamāk, sekos, Makgregors norādīja, ka cīņas līgums esot parakstīts.

"Cīņa ir rezervēta. 10. jūlijā jūs redzēsiet, kas ir īstais Maks. Pielāgošos un absolūti iznīcināšu [Porjē]," rakstīja Makgregors.

Vēlāk slavenais īrs arī atskatījās uz laikiem, kad bija čempions un ieskicēja sagatavošanās režīmu arī gaidāmajai cīņai.

"Dubults darbs pie prasmēm. Atpūtas dienu nebija, izņemot, ja man tas patiešām bija vajadzīgs. [Neatpūtos] pat svētdienās. Līdzīgu pieeju izmantošu arī savā atgriešanās cīņā. Ar tādu attieksmi es kļuvu par 65,8 kilogramu divīzijas čempionu, kā arī "Cage Warriors" divu divīziju čempionu," norādīja Makgregors.

Iepriekšējā Makgregora un Porjē duelī amerikānis uzvaru izcīnīja pateicoties lieliski sagatavotam cīņas plānam, kas sevī iekļāva spērienus pa īra kāju.

Šoreiz Porjē jau pirms cīņas ir atzinis, ka šāda pieeja vairs nestrādāšot.

Sarunā ar Džo Roganu Porjē sacīja: "Tas ir cīņas sports. Es nedomāju, ka tu tā īsti vari kādu konstanti uzvarēt. Viņš izdarīs izmaiņas un tā būs pavisam cita cīņa. Līdzīgi kā pirmā un otrā cīņa viena no otras atšķīrās, arī šī būs citādāka. Es arī veikšu izmaiņas un nākšu klajā ar jauninājumiem."

Abu cīkstoņu pirmais duelis norisinājās 2014. gadā, kad ar pirmā raunda tehnisko nokautu pārāks bija Konors Makgregors. Savukārt otrajā tikšanās reizē ar otrā raunda tehnisko nokautu atbildēja Porjē.

Vieglā svara divīzijā, kur šis duelis, visticamāk, tiks aizvadīts, šobrīd nav čempiona, jo Habibs Nurmagomedovs oficiāli ir noslēdzis cīkstoņa karjeru, čempiona jostu atstājot aiz sevis. Par vieglā svara divīzijas čempiona godu 16. maijā "UFC 262" cīņu šova ietvaros cīnīsies Čārlzs Oliveira un bijušais "Bellator" čempions Maikls Čendlers.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu