Pašmāju interneta hits! Kameras uzfilmē, kā Alūksnes Kultūras centra darbiniece parāda savu slēpto talantu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālajos tīklos plašu uzmanību guvis kāds Alūksnes Kultūras centra publiskots video, kurā redzams, ka tā darbiniece kamerās it kā parāda savu slēpto talantu - klavierspēli.

"Video kameru ieraksts, kas šodien šokēja mūs. Atļāvāmies to publicēt te, jo to būtu vērtīgi redzēt ikvienam. Ar video redzamo darbinieci esam pārrunājuši notikušo, domāsim, kā turpināsim sadarbību..." teikts pie video vietnē "Facebook". 

Kadros redzams, ka darbiniece, kas uzkopj centru, ienāk koncertzālē, tad apsēžas pie klavierēm un sāk uz tām spēlēt Emīla Dārziņa "Melanholisko valsi". 

Kadri ātri vien guva popularitāti sociālajos tīklos, uz to reaģējot jau vairākiem tūkstošiem cilvēku.

Tiesa, pēc neizpratnes pilnajiem komentāriem par to, ka ierakstam ir aizdomīgi laba skaņa, salīdzinot ar kameru kvalitāti, kā arī teksta par "sadarbības turpināšanu ar darbinieci", Alūksnes Kultūras centrs atzina, ka video bijis 1. aprīļa joks. 

"Atvainojamies par divdomīgo tekstu - tas bija provokatīvs veids, kā piesaistīt pēc iespējas lielāku skatītāju skaitu šim skaistajam priekšnesumam!  Šo gluži nevajadzētu uztvert kā 1. aprīļa ziņu, jo, lai arī šis ir ar humoru uztverams video, katrā jokā vienmēr ir daļa patiesības - šis priekšnesums simbolizē šī brīža kultūrā un arī plašāk sabiedrībā esošo noskaņu, kurai, mūsuprāt, atbilstošs ir ģeniālais Emīla Dārziņa "Melanholiskais valsis". AR DARBINIECI VISS IR UN BŪS KĀRTĪBĀ!" centrs vēstīja komentārā. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu