Pāvels Globa nosauc Zodiaka zīmes, kurām aprīlis varētu būt riskants mēnesis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Saskaņā ar astrologa Pāvela Globa prognozēm 2021. gada aprīlis kopumā būs stabils, tomēr dažām Zodiaka zīmēm ir jāuzmanās no negaidītiem, negatīvas noskaņas pavērsieniem, vēsta portāls "Kleo".

Lauvas un Strēlnieka Zodiaka zīmes aprīlī saskarsies ar stresu un konfliktu situācijām. Lai no tā izbēgtu, viņiem jāizvairās no pretrunām un pēc iespējas mazākas iesaistes dažādos skandālos.

Jaunavas zīmē dzimušajiem ir jāatturas no uguns, pretējā gadījumā ir iespējamas dažādas ārkārtas situācijas. To var interpretēt dažādi - jāizvairās no visa, kas saistīts ar dzīvu uguni, piemēram, no krāsns kurināšanas, vai arī iespējams no ugunīgiem un asiem cilvēkiem.

Gaisa zīmes - Dvīņi, Ūdensvīrs un Svari var saskarties ar sezonālām slimībām. Ūdens zīmju pārstāvjiem - Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm vajadzētu piesargāties no lidojumiem un strādāšanas augstumā. Viņi arī tiek aicināti uzraudzīt redzes orgānu, kuņģa-zarnu trakta un zobu veselību.

Globa iesaka visām Zodiaka zīmēm aprīļa otrajā pusē nepiedalīties šaubīgos finanšu darījumos un izvairīties no piedzīvojumiem - pastāv lieli neveiksmes riski. Kas attiecas uz mīlestības pusi, aprīlis sola iepazīšanos ar dzīves partneri aprīlī Zodiaka uguns zīmju pārstāvjiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu