Sieviete dēla kāzās atklāj, ka vedekla ir viņas sen pazudusī meita

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Soroush Karimi/Unsplash

Kādai sievietei Ķīnā dēla kāzas ir izrādījušās dubulti priekpilnas - sieviete atklājusi, ka viņas topošā vedekla patiesībā ir pirms vairākām desmitgadēm pazudusī meita, vēsta portāls "Lad Bible".

Sieviete, kura nav minēta vārdā, sava dēla kāzu dienā 31. martā Sudžou pilsētā Ķīnā uz līgavas rokas ieraudzīja kaut ko neparastu - neparastas formas dzimumzīmi. Pēc kāda pārdomu mirkļa sieviete sākusi raudāt, atskāršot, ka viņas priekšā stāv pirms divdesmit gadiem pazudusī meita.

Vīramāte ir izjutusi spēcīgas šaubas, tādēļ uzrunājusi līgavas vecākus, lai noskaidrotu, vai gadījumā jaunā sieviete nav tikusi adoptēta. Jautājums ir šokējis jaunās sievietes vecākus, jo viņu meitas vēsture ir ilgus gadus turēta noslēpumā - izrādījies, ka līgava ir tikusi adoptēta pirms aptuveni 20 gadiem, kad bērns ir atrasts kāda lielceļa malā.

Kad šīs ziņas ir pavēstītas līgavai, viņa nav spējusi novaldīt asaras un izteikusies, ka šis atklājums ir pat laimīgāks, nekā kāzu fakts.

Jaunajam pārim pēc šīs informācijas uzzināšanas gan ir radušās pamatotas bažas par attiecību nākotni, taču te atklājies vēl kāds pārsteidzošs fakts - izrādījies, ka arī līgavainis ir ticis adoptēts.

Tas noticis pēc ilgstošiem vīrieša ģimenes centieniem atrast savu pazudušo meitu. Tā kā starp abiem iesaistītajiem nav asinsradniecības, kāzu ceremonija ir noritējusi kā plānots.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu