Sieviete Lielbritānijā jūras krastā uzgājusi neparastas radības mirstīgās atliekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Savādās radības mirstīgās atliekas.
Savādās radības mirstīgās atliekas. Foto: Lisa Jlo Richard/Facebook

Kāda sieviete Velsas pilsētā Svonzī, pastaigājoties pa pludmali, ir uzgājusi samērā neparastu miruša dzīvnieka ķermeni. Atklājums ir raisījis cilvēku interesi un par savādā jūras iemītnieka izcelsmi ir radušās vairākas versijas, vēsta portāls "Wales Online".

8. aprīlī 33 gadus vecā apkopēja Liza Ričarda kopā ar suņiem devās pastaigā uz pludmali Portkolā, Bridžendas apgabalā. Sieviete krastā ieraudzījusi savādu mirušu radību - tai bijušas četras kājas, kas vairāk ir līdzinājušās pleznām.

Ar laiku liedagā sapulcējies interesentu pūlis, kas vēlējies tuvāk apskatīt nezināmo radību. Ričarda medijiem ir atklājusi, ka mirstīgās atliekas ir bijušas aptuveni pusotru metru garas.

Sievietes atrastās radības atlieku stāvoklis liek domāt, ka tā no šīs pasaules ir šķīrusies jau samērā sen - spēcīgā sadalīšanās pakāpe lieti apgrūtina dzīvnieka identificēšanu. Lai arī tiek minēts, ka atrastais zvērs, visticamāk, ir miris ronis, netrūkst arī cilvēku, kuri uzskata, ka atradumam varētu būt noslēpumaināka izcelsme.

Reizēm šajā reģionā ir sastopami roņi, lai gan tie parasti tiek novēroti uz rietumiem un gada beigās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu